The circus is in the town - Battle Beast @Kerhola, Nokia

 Vappuhulinat aloitettiin tänä vuonna keikkailun merkeissä. Yksi lempparibändeistäni, Battle Beast, esiintyi Nokian Kerholassa. Keikkapaikka oli allekirjoittaneelle täysin uusi. Oli kivaa vaihtelua välillä käydä katsomassa keikkaa jossain muualla kuin Tampereella. Kerhola oli keikkapaikkana oikein viihtyisä ja tilava. Plussaa myös siitä, että keikalla oli ikärajaton alue, joten keikalle pääsivät kaiken ikäiset. Ainoa miinus oli se, että keikan jälkeen Nokialta pois pääsy oli hieman ongelmallista.

Itse keikka oli loistava! Pitkästä aikaa Battle Beast lauteilla ja yleisöllä hyvä meininki. Lavashow oli visuaalisesti taas kerran hieno kaikkine savuineen ja valoineen ja Nooran asu oli erittäin näyttävä. Kuultiin uusimman levyn sekä aikaisempien levyjen biisejä ja välispiikeissään yhtye osoitti kiitollisuutta yleisölle. Laulaja Noora Louhimo piti yleisölle myös pienen tsemppi-/motivaatiopuheen. 

Lämppärinä keikalla toimi itselleni entuudestaan tuntematon Crimson Sun. Tykästyin bändiin kovasti ja löysin muutaman uuden lempparibiisin. Jos bändi keikkailee uudestaan jossain lähistöllä, voisin hyvinkin mennä katsomaan. Vahva suositus!






Comments

Popular Posts