Keikkakevään startti; Uniklubi, Turmion Kätilöt & Bad Apples

 


Keikkakevät starttasi vauhdilla muutama viikko sitten. Ihana Uniklubi esiintyi H5:ssa täällä Tampereella. Pakko todeta heti kättelyssä, että Uniklubin kokoiselle bändille keikkapaikka oli turhan pieni. Keikasta ei pystynyt oikein nauttimaan täysillä kun oli puristuksissa yleisön seassa, joka tunki ja pakkautui lavan lähistölle. Muuten keikka oli taattua Uniklubia. Oli hienoa päästä kuulemaan uuden levyn biisejä ensimmäistä kertaa livenä. Omat suosikkini uudelta levyltä ovat tällä hetkellä Sabotaasi ja Tartu sisko kiinni, jotka kuultiin myös illan aikana. Lisäksi kuultiin Uniklubin legendaarisia hittejä, joiden mukana kaikki lauloivat täysillä.




Viime viikonloppuna pääsi pitkästä aikaa oman lempparibändin keikalle, nimittäin Turmion Kätilöt esiintyi loppuunmyydyllä Pakkahuoneella. Olin nähnyt Kätilöt viimeksi kesällä Saarihelvetissä, joten oli jo korkea aika päästä kuulemaan bändiä taas livenä. Myös Kätilöiltä tuli uusi albumi, jonka biisejä kuultiin keikalla, mm. omat suosikit Gabriel, Kuollettavia vammoja ja Sormenjälki. Koko Pakkahuone bailasi mukana ja oli aivan uskomaton keikka, joka meni liian nopeasti.

Samana iltana jatkettiin joraamista vielä Hönöbaarissa, jossa esiintyi coverbändi Bad Apples plays Guns N´Roses. Olen ollut aiemminkin bändin keikalla ja kyseisellä poppoolla on kyllä mieletön lavaenergia. Saatiin nauttia hyvistä covereista peräti kahden tunnin ajan. 

Tulevana viikonloppuna keikkakevät jatkuu!


Comments

Popular Posts