Onnellisuus koostuu elämän pienistä hetkistä

 Viime aikoina nämä pienet hetket elämässä ovat tuoneet iloa ja hyvää mieltä, vaikka tammikuu onkin ollut rankaa aikaa. 




Jääkiekkopelit. Kävin ystävien kanssa katsomassa Ilves-TPS ja Tappara-TPS pelit. Vaikka TPS ei vieraskentällä kumpanakaan kertana pärjännyt, oli ihanaa päästä pitkästä aikaa peliin paikan päälle aistimaan urheilun huumaa. Ja mikä parasta, näki samalla ystäviä.


Eilinen leffailta all by myself. Olen havahtunut siihen, että välillä on ihan hyvä hetki pysähtyä ja ottaa omaa aikaa. Peittovuori sohvalle, hyvä leffa Netflixistä ja irtokarkkeja. 


Kaverin synttärit perjantaina. Tarjolla oli kuohuvaa ja kaikenlaisia ihania herkkuja. Oli ihanaa viettää aikaa mimmiporukalla ja hauskaa oli. Synttäreiden jälkeen suunnattiin vielä jatkoille Old irish pubiin, jossa jorattiin aamun pikkutunneille asti. 


Zarillon burgeritiistailla kaverin kanssa. Juttelua hyvän ruoan äärellä.


Kukkien ostaminen itselle. Kuka tarvitsee miehiä ostamaan kukkia, kun voi olla strong independ woman ja ostaa itselleen kukkia. 

                      Herkku & peli-ilta kaverin luona. 


Yhtenä lauantaina istuttiin iltaa pelin jälkeen kaveriporukalla. Pelattiin mm. Poliittisesti epäkorrekti -peliä, joka on tämän hetken lempipelini. Naurettiin hysteerisinä koko ilta, syötiin, juotiin ja vietettiin aikaa yhdessä. Ihan parasta!



Lenkkeily ja auringonpaiste. Ihmeiden aika ei ole ohi, sillä olen saanut käytyä lenkeillä ja hinattua itseni ylös sohvannurkasta. Lenkin jälkeen mieli on aina virkeänä ja auringonpaiste tekee itsestäni ihan kuin eri ihmisen. En malta odottaa kevään saapumista. 

Comments

Popular Posts