Joulufiilistelyä ja työnhakusavottaa

 Pitkä tovi on vierähtänyt viimeisimmästä postauksesta. Kiirettä on pitänyt, ja nyt ollaan jo joulukuun puolella. Alle kuukausi jäljellä tätä vuotta. Marras-joulukuun vaihde on mennyt pitkälti töitä etsiessä. Tällä hetkellä ei näytä kovin luopaavalta, vaikka hakemuksia on mennyt oikein urakalla, ja niihin on panostettu sata lasissa. Pikkuhiljaa alkaa turhauttaa se, että on opiskellut monta vuotta itselleen ammatin, mutta ei pääse siirtymään oman alan töiden pariin. Nykyinen työ ei tunnu enää omalta, ja olenkin hakenut nyt töitä oman alan vierestäkin ja myös ihan muita hommia. Jotain uutta tarvitsisi työrintamalla, jotta saisi motivaatiota.

Työnhaun lisäksi aktivoiduin taas vapaaehtoishommissa, joten niissä kuluu myös aikaa. Viikonloppuisin on tullut hurviteltua ja tehtyä kaikkea kivaa arjen aherruksen vastapainoksi. Ollaan käyty keikoilla, vietetty aikaa kavereiden kanssa, juhlittu pikkujouluja, oltu Turussa ja kaikenlaista muuta kivaa. Tämän viikon perjantaina starttaa kauan odotettu 10 päivän loma, josta aion nauttia täysin rinnoin. Aion levätä ja nukkua, hakea töitä, nähdä paljon kavereita, lukea ja katsoa leffoja sekä kokkailla ja leipoa. Myös suursiivouksen voisi tehdä joulua varten. 

Siinä pintaraapaisu tämänhetkisistä kuulumisista, pitää joskus myöhemmin päivitellä hieman syvällisemmin. Tähän loppuun ajattelin vielä laittaa ihanan tunnelmallisia kuvia Tallipihan joulusta viime viikolta. 












Comments

Popular Posts