Syksyn klubikeikkaputki

 Syksy starttasi ja samoin myös klubikeikkakausi. Takana on jo monen monta ihanaa keikkailtaa ja monia on vielä tämän vuoden puolella tulossa. Pidemmittä puheitta, syksyn keikkasatoa....


Lost in Music @ Tullikamarin Pakkahuone

Joka vuotinen Lost in Music- festivaali järjestettiin myös tänäkin vuonna. Alun perin myös Mokoman ja Fear of Dominationin piti esiintyä kyseisessä tapahtumassa, mutta allekirjoittaneen harmiksi molemmat joutuivat perumaan. Illan keikkakavalkadi tarjosi silti ihanaa musiikkia ja huikeita bändejä.



Beyond Awareness oli itselle uusi tuttavuus, mutta tykästyin tähän todella paljon. On tullut kuunneltua myös keikan jälkeen.


Cyan Kicksin keikkaa todistettiin eturivistä ja bändin meno lavalla oli niin energistä, että koko eturivi fiilisteli mukana. 


Dirt sai yleisön rokkaamaan kunnolla. Ei ehkä lukeudu omiin lemppareihin, mutta todella moneen näkyi uppoavan. Plussaa energisestä showsta. 


Olen nähnyt Stoned Statuesin useamman kerran, mutta en aiemmin klubikeikalla. Kovassa nosteessa oleva bändi saikin esiintyä runsaslukuiselle yleisölle.


Oma lempparini Detset esiintyi Klubin puolella


Brymiriä en ole aiemmin paljon kuunnellut, mutta kuulosti ainakin livenä oikein hyvältä. Tämä olikin itsellä illan viimeinen keikka, sillä seuraavana päivänä oli aikainen herätys, joten ihana Merta piti tällä kertaa jättää välistä. Onneksi heidän keikkaansa pääsi todistamaan myöhemmin.



Dead by April, Ember Falls & Blood Youth @ Tullikamarin Pakkahuone




Maanantai oli kyllä oudoista oudoin keikkapäivä, mutta ei annettu sen haitata menoa. Suunnattiin Pakkahuoneelle jälleen kerran, jossa illan starttasi yksi lempibändeistäni Ember Falls. Yleisöä oli jo hyvin paikalla ja eturivikin täyttyi nopeasti. Bändi veti mielettömän setin ja lämmitteli hyvin lauteet seuraaville esiintyjille.
Seuraavana esiintyi itselleni tuntematon nimi englantilainen Blood Youth. Otettiin hetki lepoa ja kuunneltiin bändiä sivummalla, mutta kuulosti hyvältä.
Illan pääbändinä toimi itselle jo nuoruudesta tuttu lempparibändi Dead by April, jonka keikkaa pääsin kesällä jo peräti kahdesti todistamaan. Oli ihanat maanataibileet, kun koko Pakkahuone pomppi ja fiilisteli musiikin tahdissa. Keikalla kuultiin myös bändin uusin ja silloin vielä julkaisematon kappale Me.



Uniklubi, Merta @ Yo-talo



Vihdoin pääsin näkemään Mertan livenä ensimmäisen kerran ja tästä tuli heittämällä ihan lempparibändi. Hyviä sanoituksia ja tarttuvia biisejä. Oikein hyvä lämppäri avaamaan illan. Seuraavaksi lavalle kipusi ihana Uniklubi. Hoilattiin biisien mukana, sillä tämän bändin biisit osaa jo kaikki ulkoa. Yo-talo oli täynnä porukkaa ja oli hemmetin loistava keikkailta.


Reckless Love, Dirt @ Yo-talo



Eilen Yo-talolla esiintyi ihana Reckless Love ja lämppärinä toimi Dirt. Mentiin paikalle lämppärin jo soittaessa ja väkeä oli siinä kohtaa jo paljon paikalla. Reckless Loven keikka oli mahtavan energinen ja oikea hyväntuulen pläjäys, joka piristi syysväsymystä. Toiveeni toteutui, kun keikalla kuultiin uusien biisien lisäksi myös vanhempaa tuotantoa ja illan päätti legendaarinen hitti Hot. 


Comments

Popular Posts