Kyllä maalla ja mökillä mieli lepää

 Mökkiviikonloppu oli mitä mainioin tapa startata syksy ja syyskuu käyntiin. Kaveri porukoineen oli varannut mökin Vesilahdesta ja kutsuivat minut mukaan viettämään rentouttavaa mökkiviikonloppua. Tuli kyllä tarpeeseen hektisen ja tapahtumantäyteisen kesän jälkeen päästä kunnolla rentoutumaan luonnon helmaan.

Perjantaina pakattiin auto täyteen tavaraa ja huristeltiin Vesilahdelle. Matkalla oli peurakolarikin lähellä. Mökki oli aivan ihana ja juuri sopivan kokoinen. Ikkunoista näkyi järvi ja mökkiin kuului myös oma laituri. Perjantai iltana otettiin hyvät löylyt puusaunassa ja käytiin pulahtamassa järvessä. Illalla paistettiin takkamakkaraa, juotiin viiniä ja kuunneltiin musaa.

Lauantaina heräiltiin uuteen päivään ja suunnattiin aika pian aamupalan jälkeen pihapirttiin pelaamaan pingistä. Sitä ennen kuvailtiin kivoja maisemia ja käytiin katsomassa lähistöllä olevia hevosia. Pingiksen jälkeen kaverin äiti oli kokannut hyvää karjalanpaistia. Viikonlopun teemana oli myös oravat, joita vilisi pihapiirissä ja jotka lopulta jopa nimettiin. Chillailtiin, saunottiin lisää ja käytiin taas kerran pulahtamassa järvessä. Illlalla katsottiin Masked Singeria ja syötiin dipattavia vihanneksia ja lämppärileipiä. 

Sunnuntaina ei olisi millään malttanut lähteä takaisin kaupungin vilinään vaan landella olisi viihtynyt vielä muutaman päivän pidempäänkin.




















Comments

Popular Posts