Festarikesän päätös - Tampere Soi Hakametsässä

 Sinne se meni, nimittäin festarikesä 2022. Kesän aikana tuli käytyä peräti viidellä eri festarilla, enemmän kuin ikinä aikaisemmin. Pakko vaan todeta, että festarit tekee kesän ja ensi kesänä taas mennään. 

Tampere Soi oli mahtava tapa päättää festarikesä. Ilma oli päivällä lämmin ja esiintyjät miellyttivät omaa korvaa. Päivän starttasi alueelle saapuessamme Kolmas Nainen, jota ehdittiin katsoa muutaman biisin verran. Sen jälkeen alkoi päiväbileet Hakametsässä Stigin ja Portion Boysin toimesta. Kello oli kolme iltapäivällä ja koko Hakametsän parkkipaikka oli täynnä villinä bailaavaa porukkaa. Mahtavuutta!

Käytiin välillä ottamassa lepiä ja evästämässä ja tultiin alueelle, kun Klamydia aloitteli settiään. Tämän jälkeen lavan valtasi Eppu Normaali, jonka keikkaa oli hienoa päästä vihdoin todistamaan. Tosin näkyvyys lavalle oli huono, mutta ainakin kuului hyvin ja porukka lauloi messissä. Twistattiin The Baseballsin tahtiin ja Jonne Aaronista nähtiin vain vilaus rankkasateen alkaessa yllättäen. Illan pääesiintyjältä Popedalta ehdittiin kuuntelemaan vain muutama biisi.

Ainoa miinus Tampere Soi -festareista oli liian pieni alue noin suureen ihmismassaan nähden. Joka paikassa sai jonottaa ja alue oli paikoitellen erittäin ahdas ja näkyvyys lavalle huono. Myös istumapaikkoja riitti vain kouralliselle ihmisiä. Muuten erittäin hyvä festivaali ja pitääkin ensi kesänä harkita menevänsä uudelleen.

Nyt kohti syksyä ja klubikeikka kautta!











Comments

Popular Posts