Tammerfest neitsyys meni - Tammerfest 2022

 Sinne meni Tammerfest neitsyys! Festien muiden päivien artistikattaus ei miellyttänyt omaa makua, joten päätettiin ostaa vain lauantain liput kavereiden kanssa. Meitä kiinnosti erityisesti Popeda, Uniklubi, Anssi Kela ja Erika Vikman. Suomen kesäsää oli lauantaina taas perinteinen festarisää eli kaatosadetta ja ei tietoakaan helteistä. Ei kuitenkaan annettu sään haitata ja oli oikein mahtava festarilauantai. Hyvää musaa, seuraa, tuttuja naamoja, jatkot ja unohtumattomia muistoja.





Popeda oli koko festien kohokohta ja se huipensi koko festaripäivän. Kuultiin kaikki legendaariset hitit ja jorattiin ja laulettiin mukana. Popedan haluan ehdottomasti nähdä vielä joskus uudelleen. 


Anssi Kelan aikana porukkaa oli jo niin paljon alueella, että oli tungosta, eikä lähelle lavaa ollut mitään asiaa. Kuultiin myös Kelan legendaariset hitit keikan aikana ja hyvin otti artisti yleisönsä haltuun.


En ole pahemmin Erika Vikmania kuunnellut aiemmin ja tiesin ainoastaan muutaman biisin. Mimmi oli kyllä aivan liekeissä lavalla ja veti sellaisella energialla. Mieleen jäi erityisesti Pizza- biisi, joka soi edelleenkin päässä repeatilla.


Unklubi oli ihana nähdä taas ja hyvin oli porukkaa saapunut paikalle sateesta huolimatta. Bändi starttasi lauantaipäivän tutuilla, takuuvarmoilla hiteillä. 


Ainoan miinuksen festari saa jonottamisesta. Esimerkiksi Sauna open airissa oli paljon porukkaa, mutta mihinkään ei tarvinnut koko kolmen päivän aikana jonottaa kauaa. Tammerfesteilla vessajonot ja baarijonot lauantaina olivat todella pitkiä ja alueella voisikin jatkossa panostaa baaritiskien ja vessojen määrään. 

Kaiken kaikkiaan festeiltä jäi hyvä ja positiivinen fiilis! Ensi vuonna voisi jopa harkita menevänsä uudelleen, jos esiintyjälista vakuuttaa. Kiitos Tammerfest ja huippumimmit seurasta!

Comments

Popular Posts