Kesän aikana...

 




... olen vieraillut vanhassa kotikaupungissani ja Suomen virallisessa kesäkaupungissa Naantalissa. Joka kesä pitää käydä syömässä jätskit vierasvenesatamassa ja vaeltaa pitkin laitureita ja vanhaa kaupunkia. Naantali on kyllä erittäin kaunis, pieni paikka. Suosittelen ehdottomasti käymään! 





... olen syönyt paljon ulkona ja nautiskellut samalla helteistä. On tullut grillattua nyt jo enemmän kuin koko viime kesän aikana. Grillattu on kaveriporukan kesken sekä perheen ja tuttujen kanssa. On tullut myös pikniköityä ja evästettyä rannalla. 




... olen ehtinyt myös viettää aikaa Turun suunnalla perheen ja ystävien kanssa. Viime viikonloppuna vietin lauantai aamupäivän perheen ja tuttujen kanssa Maskussa saunoen, uiden ja grillaten. Illalla suuntasin kavereiden illanviettoon Turkuun. Syötiin tortilloita ja jälkkäriksi juustoja ja suklaamoussea mansikoilla. Illalla lähdettiin vielä viihteelle tanssimaan ja viihtymään. 




... olen uinut ja viettänyt aikaa rannalla. Uimareissuilla on käyty Vehmaalla sekä Tampereella Elianderin rannalla sekä Suolijärvellä. 



... vietin elämäni ensimmäisen cityjuhannuksen, joka oli ihan mahtava. Hengailua hyvässä seurassa kera hyvän juoman Koskenrannassa ja sen jälkeen Portion Boysin keikka, jossa oli ihan tajuton meno. Kaikki oli niin messissä ja hyppi ja bailasi täysillä. Sen jälkeen iltaa jatkettiin vielä kavereiden kanssa aamun pikkutunneille asti Irkkupubissa bailaten.



Comments

Popular Posts