Kiekkohuumaa ja livemusiikkia

Täällä taas! Viime aikojen kuulumisten parissa. Viimeiset pari kuukautta on kulunut pitkälti koulun parissa. Viimeiset kurssit on tehty, tentit tentitty ja gradu palautettu arviointiin. Jotenkin tyhjä olo kun kuuden vuoden urakka on ohi. Töistä alkoi kuukauden loma, joten nyt on totuteltava taas siihen, ettei ole kiire minnekään ja opetella olemaan hetki paikallaan. Onneksi myös lomalla on mukavaa tekemistä luvassa! Toisaalta tätä on myös odotettu. Nyt vielä odotellaan maisterinpapereita niin on sitten mustaa valkoisella ja kesäkuussa juhlitaan. 

Viime aikoina kiekkohuuma on ollut valtava, sillä TPS aka Tepsi voitti Ilveksen ja eteni Tapparaa vastaan finaaleihin. Saa nähdä kuinka käy. Uudella Nokia Areenalla on tullut käytyä katsomassa pari peliä ja viime viikolla myös Turussa Gatorade Centerissä. Kyllä finaaleissa vaan on aivan eri tunnelma kuin tavallisissa runkosarjan peleissä.




Myös livemusiikista on päästy nauttimaan viime aikoina. Tuntee taas elävänsä kun pääsee joraamaan keikalle. Viime kuukausina on tullut nähtyä mm. Arion, Uniklubi, Brother Firetribe, One Desire, Rust´n Rage, Andrea Brosio, The 69 Eyes ja Beast in Black. 








On tullut myös käytyä viettämässä viikonloppua Helsingissä. Ohjelmaan kuului hyvää ruokaa, shoppailua, ulkoilua ja luonnontieteellistä museoa. Lisäksi on juhlittu kaverin synttäreitä ja käyty joraamassa baarissa. 






Comments

Popular Posts