Mökkiviikonloppu Kangasalla

 Viime viikonloppuna tuli vietettyä aivan ihana ja rentouttava mökkiviikonloppu kaverin ja kaverin perheen kanssa Kangasalan Lomaroineella. Perjantaina saavuttiin mökille illalla ja oli kyllä hiukan kuumottavaa, sillä mökille johtava pikkutie oli aivan peilijäässä ja oli pilkkopimeää. Päästiin kuitenkin ehjänä mökille ja mökki oli aivan ihana. Kaksi makuuhuonetta, keittiö, oleskelutila, takka, terassi ja puusauna. Perjantai iltana saunottiin pitkän kaavan mukaan ja käytiin välillä terassilla vilvoittelemassa. Syötiin siipiä ja takassa paistettua makkaraa ja juotiin viiniä. Tuli myös valvottua myöhään.

Lauantaina herättiin hämmentävän aikaisin hienoon auringonnousuun. Syötiin aamupalaa, hengailtiin ja lähdettiin ulos kuvailemaan maisemia ja paistamaan päivämakkarat. Tuli tehtyä myös hieno ilmalento kun rantaan mennessä oli vähän liukas ja lensin selälleni. Onneksi ei käynyt kuinkaan! Kaveri sai kylläkin otettua hienon kuvan kun makasin siellä maassa.

Hengailtiin ja kuunneltiin musaa, syötiin hyvää kalakeittoa, saunottiin taas pitkän kaavan mukaan ja illalla tissuteltiin sidua ja syötiin vielä patonkia ja kanasalaattia. Tuli myös höpöteltyä ja nauraa räkätettyä paljon viikonlopun aikana. Ehdottomasti joskus uudelleen tällainen mökkiviikonloppu.















Comments

Popular Posts