Joulu & Uusivuosi 2021

 Vuosi 2022 on vihdoin startannut ja täytyy myöntää, että vuoden alku on tuntunut jotenkin tyhjältä. En tiedä mistä oikein johtuu. Kai se on kun joulu ja uusivuosi, joita odotin paljon ovat ohi, mihinkään ei pääse kiitos rajoitusten ja joulukoristeet on pakattu kaapin perälle. 

Joulu 2021 oli ihanan rento, mutta joulufiilis kyllä uupui kokonaan. Joulupyhät menivät liian nopeasti ja tuntuivat aivan tavalliselta viikonlopulta. Vietin joulua perinteiseen tapaan perheen luona. Aattona käytiin aamupäivästä viemässä haudoille kynttilät ja sen jälkeen valmistettiin jouluateria ja syötiin hyvää ruokaa oikein pitkän kaavan mukaan. Sen jälkeen joululeffoja ja perinteisesti ristikoiden ratkomista. Illalla paistettiin torttuja, availtiin lahjoja ja katseltiin Raskasta joulua. Joulupäivä ja tapaninpäivä menivätkin yökkärissä sohvan nurkassa suklaarasia kädessä. Oikein rentouttava joulu!

Uuttavuotta vietin kotona kavereiden seurassa. Tähtisädetikkuja, hyvää juomaa ja paljon herkkuja. Lautapelejä ja juomapelejä. 












Comments

Popular Posts