Pikkujouluja, kiekkoa ja musafiilistelyä

 


Nyt seuraa viime aikojen kuulumisten päivittelyä pitkästä aikaa! Aika ei ole bloggaamiseen riittänyt harmi kyllä, sillä työt ja gradu ovat vieneet kaiken ylimääräisen ajan. Nyt ajattelin kuitenkin raivata aikaa tälle, sillä blogi on itselle kuitenkin rakas harrastus.

Eilen vietettiin Turkuporukalla pikkujouluja ja tarjolla oli vaikka mitä hyvää jouluruokaa. Kinkkua, bataattilaatikkoa, salaattia, persimonia, graavikalaa, juustoja ja kana-kasvispataa. Jälkiruokapöydässä oli torttuja, glögiä, pipareita ja viikunamutakakkua. Syötiin pitkän kaavan mukaan, kuunneltiin joulumusaa ja höpöteltiin, parasta.


Edellisviikonloppuna vietettiin Tampereporukan kanssa pikkujouluja ja oli kyllä hauska ja vauhdikas ilta. Syötiin tällöin myös pitkän kaavan mukaan, kuunneltiin musaa ja juotiin glögiskumppaa. Myöhemmin lähdettin vielä Old Irish Pubiin, jossa tuli jorattua ja ilta päätettiin Las Palmasin karaokeen.


Yhtenä sunnuntaina tuli tehtyä iltakävely Tampereen keskustassa ja tuli käytyä joulutorilla. 



Legendaarisen Dingon keikalla. Lämppärinä toimi ihana Holmala, jonka musaa oli pitkästä aikaa mahtavaa kuulla. Dingo oli myös hieno kokemus, sillä onhan kyseessä legendaarinen bändi. Oli ihanaa tanssahdella ja laulaa biisien mukana.


Jälkipelit Ruby & Fellaksessa. Pelin jälkeen suunnattiin katsomaan Pekka Heinon keikkaa. 


Viimeinen kerta Hakametsässä Ilves - Tps pelissä ja mustavalkoiset voittivat onneksi pelin.


Olin myös toisessa pelissä, joka oli Tappara - Tps. Pitihän se nyt mennä todistamaan mustavalkoisten voittoa paikan päälle. 

Teerenpelissä katsomassa improilua ensimmäistä kertaa. Oli hulvattomat kaksi tuntia ja tuli naurettua niin paljon että mahaan sattui. Pitää mennä ehdottomasti joskus uudestaan. Improvisaatiosnorkkeli on vahva suositus!





Työpäivän jälkeen pieni kävelylenkki Rauhaniemessä ja sen jälkeen kahvittelut kahvila Ansarissa. Ihanan pieni, viihtyisä ja tunnelmallinen kahvila. 




Joulufiilistelyä. Torttujen tekoa ja joulukuusen ja jouluvalojen asettelua.


Tuli myös sairastettua kunnon flunssa ja oltua useampi päivä sänkypotilaana. 

Comments

Popular Posts