Vihdoin livemusiikkia!

 Vihdoinkin! Vihdoinkin on mahdollista taas päästä keikalle ja nauttia elävästä musiikista. On ollut ihan hirveä ikävä keikoilla käymistä ja sitä fiilistä. Koska nyt on tullut käytyä jo monella keikalla, ajattelin tehdä pienen koosteen, mitä bändejä on tullut nähtyä, missä ja milloin.



Olen viimeisen puolen vuoden aikana tykästynyt aina vain enemmän yhtyeeseen nimeltä Turmion Kätilöt. Vihdoin pääsin myös näkemään bändin livenä Pakkahuoneella. Keikka oli aivan mahtava ja energinen. Kuultiin tuttuja biisejä sekä itselle vielä vieraita biisejä. Kätilöiden lavashowta ei ole kyllä turhaan hehkutettu, mieletön keikka. Ehdottomasti ensi vuonna uudelleen näiden keikalle.


Vaikka olen käynyt paljon Noora Louhimon keikoilla, oli taas pakko päästä kun Noora esiintyi Hervannan Pub Wanhassa Sepässä. Keikka oli akustinen ja päästiin kuulemaan niin covereita kuin Noora Louhimo Experiencen biisejä. Tupa oli täynnä ja meininki kohdillaan. 



Heti seuraavalla viikolla näin Nooran jo toisen kerran ja kyseessä oli Yo-talolla järjestetty Noora Louhimo Experiencen ensimmäinen livekeikka, jota oli suuri kunnia olla todistamassa. Nimensä mukaisesti koko keikka oli aikamoinen elämys. Lavalla oli paljon porukkaa, taustalaulajia ja puhallinsoittajia ja asut olivat erittäin tyylikkäät. Keikan aikana kuultiin myös omat tämän hetken lempparibiisit Valkyrie ja New You.





Viimeisin keikka oli myös Yo-talolla, jossa esiintyi viime viikonloppuna ihana Brother Firetribe ja lämppärinä toimi Silver Bullet. Silver Bullet oli tuttu tämän vuoden Saarihelvetistä ja yllätti taas positiivisella tavalla. Lavalle pääsi jopa pappi helvetistä tuomaan halloween tunnelmaa. Pääesiintyjän aikana tupa oli täynnä ja loppuunmyyty. Porukka lauloi täysiä biisien mukana ja tunnelma oli käsin koseketeltavissa. Pekka ja kumppanit näyttivät nauttivan keikasta ja yleisöstä paljon ja laulaja Pekka totesikin keikan olevan vähän niinkuin sukukokous kun yleisön joukossa oli niin monta tuttua naamaa. 


Comments

Popular Posts