Keikkaa pukkaa!

 Viime aikoina koronatilanteen hellittäessä hieman on päässyt jälleen nauttimaan livemusiikista. Livekeikkoja on ollut ihan kamala ikävä, sillä ne ovat isossa osassa omassa elämässä. Keikoilla voi rentoutua, saa nähdä omia suosikkibändejä ja kuulla hyvää musiikkia. Toivottavasti loppukesän festarit toteutuvat ja että syksylläkin päästäisiin nauttimaan livekeikoista.

Viime viikolla Laikunlavalla järjestettiin puistokonsertti, jossa esiintyi Stoned Statues, Crimson Day ja Evil Bastards From Hell. Aikaisemmin olin nähnyt Stoned Statuesin livenä samaisessa paikassa vuosi sitten ja siinä on kyllä energinen bändi. Crimson Day oli täysin uusi tuttavuus, mutta yllätyin positiivisesti. Bändiä voisi mennä uudelleenkin kuuntelemaan livenä ja keikan jälkeen myös biisit ovat olleet ahkerassa kuuntelussa. Evil Bastards From Hell bändi oli nimeltä tuttu ja olin bändin joitakin biisejä kuullut aiemmin. Heidän livevetonsa oli myös ihan huippu ja myös tämän bändin haluan tulevaisuudessa nähdä uudelleen livenä.

Myös Verkarannan terassilla on tullut käytyä kuuntelemassa livemusiikkia. Pekka Heino esiintyi eräänä viikonloppuna ja pitihän keikkaa lähteä todistamaan. Oli ihan mahtavaa päästä taas Pekan keikalle vaikka kyseisen artistin soolokeikkoja onkin tullut koluttua useamman kerran. Yhtenä viikonloppuna myös Jussi Selo duo esiintyi samaisella terassilla ja keikan aikana kuultiin legendaarisia suomirock ja -pop biisejä. Tänään suuntana on taas Verkaranta, sillä coverbändi Jailbreak soittaa illalla legendaarisia hevihittejä, joten tottakai se on kuultava!







Comments

Popular Posts