Helteitä ja kesäaktiviteetteja


Viime aikoina on tullut käytyä paljon uimassa. Aikaa on vietetty Tohlopinrannassa ja Elianderinrannassa sekä Härmälän rannassa. Parasta on kuumalla ilmalla pulahtaa vilpoiseen veteen virkistäytymään.


On tullut myös puistoiltua oikein urakalla ja istuttua esimerkiksi Koskenrannassa. Parasta on hämärtyvä kesäilta, hyvä seura, musa ja juoma. Kesällä parasta on vaan chillata ulkosalla.



Piknikkejä on myös pidetty. Rannalla on usein syöty piknik eväitä ja puistoillessakin on mussutettu hyvää syötävää. Ulkona ruoka vaan maistuu paremmalta. 



Vihdoin olen myös saanut ensimmäisen koronarokotteen ja rokotus meni hyvin, vaikka olenkin erittäin piikkikammoinen. Syyskuussa sitten toinen rokote. Toivottavasti rokote on käänne parempaan suuntaan.



Kävin eräänä viikonloppuna myös pitkästä aikaa ystävän luona Raumalla. Kokkailtiin vietnamilaisia kesärullia, juotiin viiniä, pelattiin mölkkyä ja valvottiin myöhään. Olin ihana reissu!


Tuli käytyä pitkästä aikaa myös leffassa kun teatterit taas jälleen aukesivat. Käytiin katsomassa Hiljainen paikka osa 2, joka oli jatko-osa. Ensimmäinen leffa oli todella hyvä, mutta niin oli tämä toinenkin. Jännittävä ja juoni oli erittäin hyvä. Äkkisäikähdyksiltäkään ei vältytty ja sipsit olivat vähällä lentää useaan otteeseen. 


 

Comments

Popular Posts