Bon Appetit!

 


Ruoka aiheista postausta olisi luvassa. Ajattelin näyttää joitain kesän aikana kokkailemiani ruokia. Ensimmäisenä salaatti, joka sisälsi jäävuorisalaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua, uutta sipulia, surimipuikkoja ja kanamunaa. Päälle loraus valkosipulimajoneesia, ihan tämän hetkinen lemppari ruokani!


Joka kesä pitää kokata kesäkeittoa tuoreista ja uusista vihanneksista. Pieni kömmähdys kävi, sillä unohdin porkkanan kokonaan keitosta, mutta hyvää oli silti. Kesäkeittoon laitoin uutta perunaa, sipulia, kukkakaalia, herneitä, maitoa ja sulatejuustoa. 


All time favorite ruoka riisiä ananaskanakastikkeella.


Kaverin luona Raumalla kokeiltiin ensimmäisen kerran ikinä tehdä vietnamilaisia kesärullia. Täytyy sanoa, että niiden tekeminen oli yllättävän haastavaa. Täytimme riisipaperit katkaravulla, sipulilla, avokadolla, porkkanalla ja salaatilla sekä riisinuudelilla. Pitää yrittää joskus uudelleen tehdä jos vaikka oppisi. 


Uusi lemppari roskaruokani on ehdottomasti Kotipizzan kanakotzone. Tätä on tullut välillä viikonloppuisin tilattua. 


Facebookin kotiruokaryhmän innoittamana päätin kokeilla aurajuustoherkkusienipastaa. Laitoin joukkoon myös uutta sipulia ja ruokakermaa. 


Kokkasin pitkästä aikaa kanankoipia kera kermaperunoiden ja salaatin. Täytyy sanoa, että eniten tällä hetkellä tulee syötyä kanaa ja erilaisia salaatteja. 

Comments

Popular Posts