Juhannus täynnä poreita, juhlintaa ja ihanaa seuraa

 Juhannus 2021 oli kyllä parasta ikinä. En ole ikinä oikein tehnyt juhannuksena mitään erityistä tai viettänyt kyseistä juhlaa mitenkään. Nyt oltiin kuitenkin kaveriporukan kanssa varattu juhannukseksi airbnb kämppä. Kämppä oli Porin lähistöllä ja lähdettiin aattona ajelemaan kohti Poria. Käytiin kaupassa ja tavattiin meidän Turun vahvistukset ja mentiin katsomaan majapaikkaa.

Asunto oli iso omakotitalo, joka oli todella moderni. Takapihan terassilta löytyi poreallas ja pöytiä ja tuoleja, sisältä kunnon äänentoistojärjestelmä ja sauna. Aivan ihana talo ja viihdyttiinkin erittäin hyvin. Tehtiin juhannusateria ja syötiin terassilla ja sen jälkeen saunottiin ja lipitettiin viiniä porealtaassa. Myöhemmin illalla lähdetiin Porin Heidi´s bier bariin juhlimaan. Oli omituista juhlia ilman aukiolo- tai muita rajoituksia, mutta hauskaa oli ja tanssittiin jopa pöydillä.

Seuraavana päivänä käytiin Yyterissä uimassa ja kahlattiin pienessä krapulassa tulikuumassa hiekassa. Mutta oli hienot maisemat ja ihanan virkistävää pulahtaa meriveteen. Reissun kruunasi ihanat ranskalaiset ja limu. Käytiin vielä ajelemassa Kallossa ja Reposaaressa. Illemmalla ajeltiin vielä Porin keskustassa, saunottiin ja poreiltiin. 

Oli ihanaa viettää aikaa ystävien kanssa, rentoutua kunnolla ja tehdä jotakin erilaista.

















Comments

Popular Posts