Helsingin reissu floppasi

 Viime viikonloppuna suunnattiin kaverin kanssa viettämään viikonloppua Helsinkiin. Reissusta oltiin puhttu jo kauan ja sitä oltiin suunniteltu ja odotettu innolla. Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen ja oli oikein epäonnistumisten täyteinen viikonloppu. Siitä huolimatta oli välillä kuitenkin kivaakin, joten ei koko reissu ollut ihan täysi fiasko.

Perjantaina hypättiin bussiin ja hurautettiin isolle kirkolle. Helsingissä mentiin evästämään Heseen, meidän kaveri saapui paikalle ja käytiin kaupassa. Ensimmäinen epäonnistuminen tuli heti kohdalle. Osuuspankilla oli palvelukatko koko viikonlopun ajan, kortti ei toiminut ja muutenkin tuli pieniä rahaongelmia. Tässä vaiheessa alkoi jo ketuttaa kunnolla.

Illalla lähdettiin vielä käymään Taivallahdessa, joka oli tosi kaunis paikka. Käppäiltiin rannalla, pidettiin piknik hienoissa maisemissa, ihailtiin auringonlaskua ja kuunneltiin musiikkia. Tämä ilta oli ehdottomasti tämän reissun onnistunein. 






Lauantaina heräiltiin rauhassa ja syötiin aamupalaa. Melkein kaikki ketä meidän piti viikonlopun aikana nähdä eivät päässetkään paikalle. Lähdettiin siis kolmistaan etsimään Totentanz nimistä liikettä. Kaveri shoppaili, itse tyydyin viikonlopun aikana vain katselemaan kaupoilla, kiitos pankkikorttiongelmien. Ärsytti kyllä kun mitään ei saanut ostettua. Shoppailun jälkeen lähdettiin lautalla Suomenlinnaan. Suomenlinnassa käveltiin paljon ja katseltiin hienoja maisemia ja otettiin kuvia. Oli todella lämmin päivä, ei muistettu syödä ja juoda tarpeeksi ja hattu jäi kotiin. Katastrofin ainekset olivat valmiina.

Jalat hoosiannaa huutaen käveltiin Taco Belliin syömään, sillä kaikilla oli jo kiljuva nälkä. Syötiin ja lähdettiin Alkoon ostamaan viiniä. Sielläkään ei mennyt kaikki ihan putkeen. Hirveät jonot ja Alko oli todella pieni ja valikoima todella suppea. Suunnattiin Kaivariin muutamille ja sen jälkeen lähdettiin Haagaan kaverien bileisiin. Oltiin paikalla ehkä puoli tuntia, koska oltiin kaverin kanssa saatu molemmat auringonpistokset. Molemmilla iho tulikuuma, iho palanut ja huono olo. Lähdettiin majoittajakaverin luo kylmään suihkuun ja lepäämään. Eipä mennyt lauantai-ilta suunnitelmien mukaan.








Sunnuntaina suunnattiin Kamppiin, vietiin tavarat säilytykseen ja kaveri shoppaili ja itsekkin ostin jotain pientä kun kortti alkoi toimia. Käytiin Subissa evästämässä ja ajateltiin suunnata On the rocksin terdelle. Paikka olikin yllätys yllätys kiinni ja mentiin viereiseen Public corneriin yksille. Sen jälkeen näin pikaisesti yhtä kaveria ja lähdettiin takaisin kohti kotia reissusta rähjääntyneenä. 




Comments

Popular Posts