Uusivuosi ruoto kurkussa

 Hyvää uutta vuotta 2021! Vuodenvaihdetta tuli juhlistettua hyvässä porukassa kotona, sillä pidimme poikaystävän kanssa tuparit, jotka toimittivat samalla uuden vuoden bileiden virkaa. Muistan tämän vuodenvaihteen erittäin hyvin, sillä uudenvuoden aatonaattona söin pastaa ja nielaisin jotakin terävää, kenties jonkin ruodon kalasta. Se sitten killui kurkussani läpi koko uudenvuoden aiheuttaen haavan, joka ei ole vielkään parantunut. Oli koko ajan kurkussa ärsyttävä tunne, mutta onneksi loppuillasta sitä ei edes huomannut, kun keskittyi juhlahumuun. 

Vieraita alkoi tulla siinä kuuden jälkeen ja olin laittanut pöydän koreaksi. Oli pastasalaattia, valkosipulituorejuustoa ja patonkia, lihapullia, nakkeja, sipsejä, dippejä ja karkkia sekä tietenkin perunasalaattia. Syötävät kelpasivat vieraille, sillä aamulla mitään ei ollut enää jäljellä. Kuunneltiin musaa, naurettiin paljon ja höpöteltiin. Saatiin myös ihania tuparilahjoja, esimerkiksi kuoharia, pyyhkeitä, paristokäyttöisen kynttilän, karkkia, pesuaineita ja paholaisenhilloa. 

Lähempänä vuodenvaihdetta mentiin pihalle ampumaan raketteja ja polttamaan tähtisädetikkuja. Toivoteltiin hyvät uudet vuodet ja osa vieraista lähti, mutta loput jäivät jatkamaan iltaa vielä aamun pikkutunneille asti. Oli kyllä mahtava vuodenvaihde!







Comments

Popular Posts