Vuosi 2020 pähkinänkuoressa

Olen joka vuosi kirjoittanut postauksen, jossa kerron kootusti mitä kuluneen vuoden aikana on tapahtunut, mitä on tullut koettua ja mitä mietteitä heräsi. Ensimmäinen ajatukseni oli, että tämän vuoden postaus tulee olemaan tyhjä ja täynnä negatiivisia asioita vuoden varrelta. Tajusin kuitenkin, että vuosi 2020 ei olekaan ollut paskempi. On tapahtunut paljon ihania asioita,joista on jäänyt hienoja muistoja. Loppujen lopuksi vuosi 2020 ei ollut yhtään erilaisempi kuin aikaisemmat vuodet. Tietenkin etäopiskelu ja korona ovat aiheuttanut huolta, stressiä ja paljon negatiivista. Ja luulen, että tämä vuosi tullaan aina muistamaan kyseisestä epidemiasta. Kuitenkin se muistetaan myös paljon muusta!






- Vuoden aikana irtisanoin oman opiskelijaboksini ja muutin poikaystävän kanssa yhteen. Samalla meillä tulikin 4 vuotta yhteistä taivalta täyteen. Tämä oli ehdottomasti vuoden isoin asia ja ehdottomasti paras päätös, jonka vuoden aikana tein.

- Kuten olen blogissa aiemmin sanonut, on keikoilla käyminen rakas harrastukseni. Sattuneesta syystä tänä vuonna festarit jäivät välistä ja keikkoja ei ollut niin paljon kuin yleensä. Yllätyksekseni listatessani tämän vuoden keikkoja huomasin, että niitä olikin kertynyt yllättävän paljon. Mukaan mahtui Temple Balls, Holmalan useampi keikka, Netta Skog ja Timo Kotipelto, High School Dropouts, Theon, Henri Flame, Pekka Heino, Battle Beast ja The 69 Eyes. Lisäksi Uniklubin levynjulkkarit, iso kasa livestream keikkoja, Holmalan Rakkaus ei riitä -biisin musavideon kuvaukset ja uuden Sakar levyn ennakkokuuntelutilaisuus studiolla. Kesällä elävästä musiikista pääsi nauttimaan Laikunlavan puistokonserteissa ja marraskuussa Laurea loves nenäpäivä tapahtumassa. Olin myös Mikko Tampere ja tähdet ohjelman kuvauksissa yleisönä.

- Vuoden aikana olen viimein alkanut hahmottaa, mitä oikein tulevaisuudessa haluan tehdä työkseni. On ollut ihanaa huomata, että vihdoin oma juttu alkaa selkiytyä. En ihan tarkkaan vieläkään tiedä, mutta onneksi suunta alkaa hahmottua.

- Tälle vuodelle suunniteltu Espanjan reissu ei toteutunut, mutta aikaa tuli vietettyä paljon perheen ja ystävien kanssa. Ehkä jopa aiempaa enemmän. Lisäksi tuli tehtyä mahtavia reissuja kotimaan kamaralla. Alkuvuodesta oltiin koko porukalla kaverin synttäreiden kunniaksi risteilemässä. Juhannuksena vietin aikaa äidin kanssa Turun suunnalla. Kesällä kävin myös kaverin luona Raumalla, tehtiin kahden kaverin kanssa jo legendaksi muodostunut mökkireissu Nokialle ja käytiin Särkänniemessä hurvittelemassa. Lisäksi pikniköitiin oikein urakalla (onkohan se edes sana), pussikaljoteltiin myöhään yöhön ja käytiin kaverin kanssa tutkimassa Hämeenlinnaa. Lisäksi kävin Naantalissa pitkästä aikaa, monta kertaa uimassa ja tuli vietettyä ihanien ystävien kanssa illanistujaisia useampaan otteeseen. Halloweenia juhlittiin pienellä porukalla ja tuli tehtyä myös Helsingin reissu. 

- Urheiltua tuli myös paljon. Kävelyllä ja kuvailemassa tuli käytyä, uimassa, pingiksessä ja sulkkiksessa. 

- Pääsin pikkuhiljaa yli myös ajopelostani ja olen kesän jälkeen ajellut jo jonkin verran. Itse asiassa olen tykästynyt ajamiseen aika paljon.




Loppuun vielä lupauksia tulevalle vuodelle: haluan alkaa liikkua ja urheilla enemmän ja ennen kaikkea nauttia elämästä eikä stressata ja ylianalysoida kaikkea koko ajan. Mutta katsotaan mitä vuosi 2021 tuo tullessaan!





Comments

Popular Posts