Täys fiasko!

Keskiviikko 16.12 oli aivan tavallinen päivä. Tai ainakin piti olla. Toisin kävi.

Aamulla kömmin sängystä ylös jo seitsemän aikaan. Koulusta on loma, mutta tykkään käydä tekemässä työt jo aamusta niin jää koko päivä aikaa puuhata kaikkea muuta. Oli jotenkin tavallista kankeampi aamu, sillä en meinannut saada silmiä auki ja itseäni ylös. Yleensä herääminen ei tuota mitään ongelmia, mutta nyt oli tavallista väsyneempi olo. Avasin joulukalenterin, söin aamupalan ja tein aamutoimet. Kävin röhnöttämässä poikaystävän päällä, joka nukkui, pikaiset pusut ja lähdin pysäkille. 

Aamulla satoi ihanasti lunta kun kapusin bussin kyytiin. Puolen tunnin matkan aikana meinasin nukahtaa ainakin 65 kertaa. Kävelin pysäkiltä ensimmäiseen työkohteeseen, jossa oli onneksi tänään aika iisi ohjelma. Käytävien, aulojen ja hissien moppaamista. Meinasin siinä mopatessakin nukahtaa, en tiedä miten se edes on mahdollista. Ensimmäisen kohteen jälkeen siirryin seuraavaan kahteen kohteeseen, jotka ovat onneksi vierekkäin. Tänään ei ollut kovin paljoa sotkua ja työpäivä meni aika iisisti. 





Töiden jälkeen menin Ratinan kauppakeskukseen, sillä olin sopinut tapaavani ystäväni. Mentiin Picniciin salaatille ja patongille. Juteltiin ja istuskeltiin pari tuntia. Aina kun tavataan niin jutellaan mitä erilaisimmista asioista. Tänään keskustelunaiheina olivat raha-asiat, opiskelu, ystävät, parisuhteet, Tempparit, sometähdet ja harrastukset. Kun ei saatu vielä tarpeeksi höpötettyä niin siirryttiin yläkerran Linkosuon kahvilaan. Siellä venähti taas pari tuntia jälkkäreiden parissa. 

Kun koitti kotiinlähdön aika, aivan järkyttävä vatsakipu alkoi. Se kesti koko bussimatkan aina kotiin asti. Meinasin pyörtyä ja kotiin päästyäni menin lattialle kippuraan. Pikkuhiljaa vatsakipu hellitti ja kävin hakemassa postin. Ilokseni huomasin, että olin saanut muutaman joulukortin. Joulukortit piristävät aina ja niitä on ihanaa saada. Jossain vaiheessa huomasin, että housuni olivat kauttaaltaan revenneet haaroista. Olin koko päivän vaeltanut keskustassa ja töissä rikkinäisillä housuilla. Ihme ja kumman sainkin omituisia katseita pitkin päivää.







Tämän episodin jälkeen aloin laittaa ruokaa. Tänään oli vuorossa salaatti, perunat ja kesäkurpitsapihvit. Ei mennyt tämäkään ihan ongelmitta. Pihveistä tuli epämuodostuneita ja poltin sormeni kuumaan paistinpannuun. Lisäksi samalla sekunnilla opettaja laittoi viestiä, että olin unohtanut tehdä yhdelle kurssille videoesitelmän. Meinasin räjähtää.

Loppujen lopuksi rauhotuin ja ruoka oli tosi maukasta. Sihautin auki myös stressikokiksen. Zeroa tietenkin. Selasin somea ja päätin, että urakoin esitelmän huomenna. Ketutti, sillä loma oli jo alkanut ja olin siirtynyt lomamoodiin. Tiskikone laulamaan ja kirjoittamaan tätä episodia blogiin.

Loppuillasta soitto äidille, toinen zero ja hali poikaystävältä. Eiköhän se tästä taas. 

Comments

Popular Posts