Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

 Hitaana ja rauhallisena lauantaiaamuna selailin läppärilleni tallennettuja kuvia. Voin sanoa sen verran, että niitä on kertynyt ja paljon. Silmiini osui kuvia, jotka herättivät poikkeuksellisen voimakkaita tunteita. Jokin näissä kuvissa vain puhutti minua ja niissä oli tietynlainen fiilis. Sainkin mahtavan idean laittaa tähän postaukseen näitä kuvia ja kertoa, mitä ajatuksia ne minussa herättävät. Ja kaikki kuvat ovat siis itseni ottamia vuosien varrelta. 



Tästä kuvasta tulee jotenkin surullinen fiilis ja haikea olo. Jotenkin hyvin olen onnistunut vangitsemaan tunnelman. Kuva on otettu Tampereella Rauhaniemessä.


Tästä kuvasta tulee erittäin seesteinen tunnelma. Ja kuvahan on otettu Tampereen Pyynikin näkötornin munkkikahvilasta. Luulen, että kuvan kasvi tuo juuri sitä rauhallisuutta tähän. Se pitää vielä sanoa, että tämä kuva oli täysi vahinkoräpsäys, sillä räpsin vain erilaisia kuvia ympäri kahvilaa. 


Tästä taas tulee positiivinen fiilis. Jotenkin aina sateenkaarikuvat ovat iloisia ja niistä tulee hyvälle tuulelle. Kuva on otettu viime kesänä Tampereen Reuharinniemessä.



Samoin tästä kuvasta tulee iloinen ja pirteä fiilis. Kuva on otettu Hatanpään Arboretumilla ja mielestäni todella onnistunut otos. Heti jos kuvassa on paljon väriä, se saa hyvälle tuulelle. 



Tästä puolestaan tulee niin joulufiilis. Kuva on viime joululta Tampereen Tallipihan joulusta. Pitää myös sanoa, että erittäin instagramkelpoinen kuva :D


Tästä puolestaan tulee kiukkuinen ja vihainen fiilis. Tämäkin on otettu Rauhaniemessä syysmyrksyn aikaan. Ikinä en ollut noin isoja aaltoja nähnyt. 



Tästä puolestaan tulee mieleen muistoja niin paljon. Kuva on Hildesheimissa sijaitsevan Hohnsensee- järven rannalta. Paikassa järjestettiin ihanan yhteisöllinen pääsiäistapahtuma, jossa oli pääsiäiskokko ja kaikki. Kuvasta erityisen tekee mielestäni aurinko ja iloiset ihmiset, jotka ovat suuntaamassa tapahtumaan.

Comments

Popular Posts