One Desiren levynjulkkarit On the Rocksissa

 Nyt on viime viikonloppuisesta Helsingin reissustakin selvitty, joten palataanpa lauantaihin. Lähdettiin matkaan kahden kaverin kanssa, josta toinen oli menossa myös Helsinkiin vaikkakin eri paikkaan kuin me kaksi. Hurautettiin asiaankuuluvasti maskit naamalla Stadiin ja sen päiväinen räkättäminen ja nauruhepulit alkoivat jo bussissa. Käytiin hesellä syömässä ja kaupassa ja odotettiin Helsingin kaverin saapumista, sillä hän oli luvannut majoittaa meidät. 






Mentiin kaverin luo Haagaan ja laittauduttiin, otettiin kuvia, kuunneltiin illan bändiä One Desirea ja juotiin viiniä. Sen jälkeen lähdettiin suuntaamaan ihanaan On the Rocksiin. Oli kiva nähdä siellä lisää tuttuja kasvoja. Illan avasi lämppäribändi Rämlord, joka kuulosti tosi hyvältä ja menojalkaa alkoikin vipattaa. Illan pääesiintyjän One Desiren keikka oli mitä mahtavin, jorattiin ja laulettiin mukana ja pääsi ihan unohtumaan, että keikka taltioitiin. Toivottavasti ei näytetä ihan kaheleilta yleisön seassa bailatessamme. 

Keikan jälkeen suunnattiin yhteen lempparibaareistani, The Riffiin, jossa on pakko joka Helsingin reissulla käydä. Baarin sisustus on ihana ja musa on hyvää. Saavuttiin tyylikkäästi Riffiin ison serpeentiinikasan kanssa, joka tarttui keikalta mukaan. Siinä sitten istuskeltiin ja hölötettiin ja laulettiin biisien mukana. Illan päätteeksi käytiin vielä Taco Bellissä hakemassa yöpalaa ja räkätettiin lisää taksin takapenkillä.



Seuraavana aamuna huomasi kyllä, että vinkkua oli lipitetty. Päätettiin lähteä syömään kunnon mättöruoat Hard Rock Cafeen, jossa en ollut aiemmin käynyt ja olin todella innoissani. Paikka oli ihanan rock henkisesti sisustettu ja tilaamani juustohampurilainen oli niin hyvän makuista. Ja lisää räkätystä Hard Rock Cafen vessassa. Vyöryttiin mahat palloina Forumiin ja Kamppiin tekemään viime hetken shoppailut. Mukaan tarttui karkkia, nahkalegginsit ja body mist. Tavattiin myös muita kavereita shoppailun lomassa. 

Paluumatkalla tunnelma oli vuoron perään väsynyt ja hysteerinen kun taas naurettiin mitä oudoimmille jutuille. Ihan mahtava nauruntäyteinen reissu. Ja Helsingissä on aina niin ihanaa vierailla. 





Comments

Popular Posts