Huvipuistohurjastelua ja paluu elävän musiikin pariin

 





Koronan aiheuttaman pitkän keikkatauon jälkeen on ollut aivan ihana palata pikkuhiljaa elävän live-musiikin pariin. Olin Mikko Tampere ja Tähdet- sarjan kuvauksissa Moro Sky Barissa ja kokemus oli tosi mahtava. Tällaiset kuvaukset on aina jotenkin tosi mielenkiintoisia. Ohjelman lähetyksessä esiintyi ihana Noora Louhimo ja häntä ennen Pauli Hanhiniemi, jonka kanssa osuttiin sattumalta myös samaan hissiin. 

Holmalan keikkoja on tullut käytyä katsomassa jopa kahteen otteeseen. Ensin Finlayson art arealla kaatosateessa ja sen jälkeen mukavammin Verkarannan terassilla. Ensi viikonloppuna pääsee taas kuuntelemaan Holmalan musiikkia Jack the Roosteriin. Verkarannan terassilla esiintyi yhtenä viikonloppuna Theon ja Louie So. Oli kiva päästä kuulemaan Theonia ensimmäisen kerran ikinä livenä.


Miekkosen kanssa käytiin extempore aterioilla Zarillossa ja pitää sanoa että oli kyllä hyvää ruokaa. Aika saman tapainen paikka kuin Pancho Villa. Burgeri- ateria oli tosin niin iso, että puolet jäi syömättä.


Tuli uitua viimeisen kerran kun suunnattiin ystävän kanssa perjantai uinnille Tohloppiin. Saatiin uida rauhassa, sillä rannalla ei ollut meidän lisäksi kuin muutama ihminen. Vesi oli tosi viileää ja niinpä tämä jäikin kesän viimeiseksi uimareissuksi. 

Kävin elokuvissa katsomassa Eden nimisen leffan ja tykkäsin kyllä. Nuorten elokuvaksi aika erilainen, sillä leffa herätti kyllä paljon ajatuksia ja sai jopa pohtimaan omaa suhdetta uskontoon. Lisäksi oma riparileiri muistui mieleen. Mutta suosittelen katsomaan!


Ensimmäistä kertaa Pellas cafessa. Tästä tuli lempparikahvilani saman tien.


Uskaltauduttiin Street Food Fiestaan Tampereen Hämeenpuistoon, vaikkakin turvaväleistä ei ollut tietoakaan. Aterioitiin kuitenkin ranskikset paikan päällä.



Rakastan bileiden järjestämistä ja järjestänkin niitä tasaisin väliajoin. Nyt oli vuorossa kesän päättäjäiset, joihin ei harmi kyllä moni päässyt osallistumaan. Mutta meitä oli huippu jengi koossa ja herkuteltiin ja pelattiin Party aliasta ja hengattiin meidän talon kerhohuoneella. Iltaa jatkettiin Jolene karaokebaarissa, joka oli tosi kiva paikka. Pitää mennä uudelleenkin sinne laulelemaan. Kiitos kaikille, jotka pääsivät paikalle juhlistamaan kesän päättymistä. 

Olen viimeksi käynyt yliopistolla maaliskuun alussa, joten oli outoa astella viime tiistaina päärakennuksen ovista sisään. Vallitsevan tilanteen vuoksi suurin osa opetuksesta on edelleen etänä, joten en taida nyt syksylläkään kovin paljoa aikaa viettää yliopistolla.


Viime viikonloppuna olin kaverin tupareita juhlistamassa. Oli ihanaa nähdä rakkaita ihmisiä ja booli ja tarjoilut olivat hyviä. Kuunneltiin musaa, laulettiin ja taidettiin vähän tanssahdellakkin. Ja naurettua tuli taas niin että vatsa ja posket sattuivat. 







Asukaspäivää Särkänniemessä. Siitä olikin jo kauan aikaa kun viimeksi olen ollut Särkänniemessä rannekkeella. Oli hauska iltapäivä laitteissa kieppuessa ja Näsinneulasta maisemia tähyillessä. Allekirjoittanut kiljui jo ensimmäisessä laitteessa, joka taisi olla keinukaruselli. Sen lisäksi käytiin Troikassa, jossa molemmille tuli huono olo. Sitä mentiin lievittämään Take offiin, josta tulikin lempilaitteeni. Käytiin myös pikku hinaajassa, kanttiautoissa, vauhtimadossa ja törmäilyautoissa. 


Comments

Popular Posts