Elämäni viime aikoina

 





Elämäni viime aikoina on ollut....

- Armoton krapula kovin hauskan illan jälkeen, mutta aamulla ei sitten ollutkaan enää niin hauskaa. Burritona sohvan nurkassa peittoon kietoutuneena ja darrapurilaista mussuttaen niin että aurajuustot vaan tipahteli lattialle.

- Syksyn värien ihastelua ja pohtimista, miksi olen aina ollut syksyä vastaan. Kaikki on niin kauniin värikästä ja sateen ropinaa on rauhoittavaa kuunnella. Syksy onkin ihana vuodenaika. Pitäisi enemmän mennä ulos kuvailemaan.

- Ruotsin minitutkielman vääntämistä hikikarpalot otsalla. Aiheen valinta ja rajaaminen on jo tuottanut infernaalista tuskaa joten innolla odotellaan mitä tuskaa itse kirjoittaminen on. Ja kuka saatana keksi moninmutkaisen lähdeviittausjärjestelmän.

- Rappukäytävissä mopin kanssa touhuamista. Sitä, että joku on kaatanut juomat pitkin käytävää ja kenkä jää kiinni kuin liisteriin. Sitä, että imurin johto on aina tuhannen solmussa ja sitä, että kuka ihme lääppii hissien peilejä niin, että sormenjälkien putsaamiseen kuluu puoli pulloa lasinpesuainetta.

- Pohtimista yhteenmuutosta, joka saattaisi olla ajankohtainen. Ihmettelyä siitä, että aina vannoin muuttavani seuraavaksi lähelle Tampereen keskustaa ja etten ikinä muuttaisi Tampereelta pois. Nyt olen ihan innolla miettimässä muuttoa Tampereen lähikuntaan.

- Masterchef taiturointia keittiössä kun ruuanlaitto on alkanut kiinnostaa. Äkkiäkös sitä lasagnen, sämpylät tai sushit pyöräyttää. 




Comments

Popular Posts