Mökkireissu - Nokia Camping Viinikanniemi

Otsikko tiivistääkin hyvin tämän postauksen aiheen. Edellis viikonloppuna olin kavereiden kanssa viettämässä kesän ensimmäistä ja samalla varmaankin viimeistä mökkiviikonloppua. Viikonloppu tuli niin tarpeeseen, sillä mökillä sai rentoutua, nauraa maha kippurassa ja olla ihan parhaiden tyyppien kanssa.









Oltiin siis Nokialla leirintäalueella ja olin ollut kyseisellä alueella monta vuotta sitten perheen kanssa. Lähdettiin perjantaina makuupussit kainalossa Prisman kautta ja ostettiin aika paljon ruokaa. Hyvää ruokaa tuli kyllä syötyä paljon viikonlopun aikana. Perjantaina saatiin alkuillaksi varattua sauna ja oli ihanaa saunoa. Koitin mennä saunan rannasta uimaan, mutta huonoin tuloksin. Meinasin kaatua astuttuani ankanpaskaan. Se ei kuitenkaan menoa hidastanut vaan saunan jälkeen suunnattiin sadetta ja kylmyyttä uhmaten grillaamaan. Fun fact: kukaan meistä ei ollut aiemmin itse grillannut, uusavuttomia kun ollaan. Eikä kukaan ollut sytyttänyt nuotiota. Yhteistuumin saatiin kuin saatiinkin notski tehtyä ja grillattua pihviä, kesäkurpitsaa, makkaraa, kebakoita ja kylkeen salaattia. Ehkä ei ollakkaan niin uusavuttomia kuin luultiin.










Illalla vietettiin kaverin synttäreitä, juotiin, naurettiin ja kuunneltiin musaa aamun pikkutunneille asti, kunnes allekirjoittanut nukahti muiden vielä jatkaessa. Yöhön kuului perinteisesti vessareissut pilkkopimeässä ja aamulla vessaan mennessäni meinasin astua mökin terassilla loikoilevan sorsan päälle.




Seuraavana päivänä oli aika lailla sama kaava. Käytiin päivällä kuvailemassa pitkin aluetta hienoja maisemia ja istuttiin infossa lonkerolla ja jätskillä kahta suloista koiraa rapsuttaen. Sen jälkeen päätettiin pulahtaa alueen uimarannalta uimaan ja siitä suoraan saunomaan jälleen kerran. Saunan jälkeen grillailua ja mökin terdellä istuskelua ja musan kuuntelua. Kunnes joku päätti taas nukahtaa aamun pikkutunneilla.

Ihan paras mökkiviikonloppu ja ensi vuonna uudelleen eräjormailemaan!





Comments

Popular Posts