Hymyilee kuin Naantalin aurinko...













Ajattelin tehdä tästä postauksesta pienen koosteen, mitä kaikkea on tullut tehtyä ja missä on tullut oltua viime aikoina. Viime viikonlopun vietin Turun suunnalla perheen luona. Käytiin grillaamassa ja saunomassa päivällä Vähä-Joumon virkistysalueella, mutta ikävä kyllä uimaan ei päästy sinilevän takia. Oli silti kiva saunoa ja katsella maisemia ja nauttia hiljaisuudesta. Illemmalla suuntasin äidin ja perhetutun kanssa vanhaan kotikaupunkiini Naantaliin. Näin ex-naantalilaisena voin suositella ehdottomasti kesäistä vierailua kyseiseen kaupunkiin ja erityisesti vierasvenesatamaan ja vanhaan kaupunkiin. Kirkonpuistossa oli meneillään Sunfest, jota kuunneltiin jonkin aikaa aidan toiselta puolelta. Sen jälkeen suunnattiin jätskeille meidän vakkari jätskikioskille, jossa pitää käydä ainakin kerran kesässä. Sen jälkeen mentiin terassille ja ostin järkyttävän kalliin valkkarilasillisen. Ihmisiä oli liikkeellä todella paljon ja oli vaikeaa löytää paikkoja mistään. Käytiin vielä hesellä ja kuuntelemassa Lauri Tähkää.







Yhtenä viikonloppuna perhe tuli Tampereelle ja vietettiin ihanan rento viikonloppu. Saunottiin, katsottiin elokuvia ja käytiin päivällä Raxissa syömässä. Raxin jälkeen mentiin Moro sky bariin, josta erityisesti veljeni oli innoissaan. En ollutkaan pitkään aikaan käynyt tornihotellissa maisemia tähyilemässä.



Pitkästä aikaa tuli myös käytyä leffassa ja oli kyllä hauska leffa. Leffasta hauskan teki myös se, että Sami Hedbergillä oli siinä useita eri rooleja niin pankkiirista venäläiseen raksamieheen. Suosittelen katsomaan!





Viime viikolla Laikunlavalla oli taas puistokonsertti ja mentiin paikalle, koska halusin nähdä Rückwaterin, jonka olen jo aiemmin nähnyt muutamaan kertaan. Satoi kaatamalla vettä, mutta onneksi myöhemmin sade lakkasi ja keikoista pystyi nauttimaan ilman sateenvarjoa. Rückwater oli hyvä kuten aina ja tykästyin myös muihin bändeihin. Dirty Thieves vaikutti erikoiselta bändiltä, mutta muutaman biisin jälkeen olin ihan innoissani. Mieleen jäi erityisesti espanjankielinen biisi. Stoned Statues ei myöskään jättänyt kylmäksi ja lavan edessä pyöri jopa pitti keikan aikana.

Comments

Popular Posts