Juhannus 2020 & viikonloppu Raumalla

Ajattelin kertoa samassa postauksessa juhannuksesta, joka tuli vietetty rennosti perheen parissa ja viime viikonlopusta, jolloin matkustin Raumalle ja näin pitkästä aikaa ystävää.

Juhannus oli aivan ihana, sillä kolme kokonaista vapaapäivää tuli todellakin tarpeeseen ja pääsin pitkästä aikaa koronan helpotuttua matkustamaan Turkuun perheen luo. Oli ihana tunne nähdä perhe pitkästä aikaa ja ikävä oli ollut todella kova. Ennen bussiin hyppäämistä evästin Subissa ja sen jälkeen suuntasin kohti Turkua. Illalla herkuttelin vielä perinteiset juhannussushit.

Juhannusaattona lähdettiin Maskuun grillailemaan ja tämä olikin ensimmäinen kerta tänä kesänä kun grillasin. Syötiin pihvejä, makkaraa, maissia ja salaattia ja ampiaisista huolimatta oli ihanaa herkutella. Grillailun jälkeen lähdettiin Lemuun uimaan ja ei oltu käyty kyseisellä rannalla ikinä. Vihaan uimarannoilla mutaista pohjaa ja tällä rannalla oli juuri sellainen. Mutta ainakin pääsi pulahtamaan meriveteen.

Uimisen jälkeen käytiin jätskillä ja lähdettiin vähäksi aikaa ottamaan lepoa. Illemmalla veli lähti kavereineen jonnekkin ja vietettiin äidin kanssa laatuaikaa. Päätettiin illalla lähteä vielä iltauinnille Naantalin Kesärantaan. Sen jälkeen päätettiin käydä ilta-ajelulla ja päädyttiin Ruissaloon juuri oikeaan aikaan ja nähtiin kun Viking Grace lipui Ruissalon ohi. Käytiin vielä myöhään illalla hakemassa yöpalaa. Ihanan rento juhannusaatto!












Viime viikonloppuna näin pitkästä aikaa yhtä ystävää joka asuu Raumalla. Raumalle meni vain yksi bussi päivän aikana, joten hurautin sillä Porin kautta Raumalle. Mentiin ekaksi Alkosta ostamaan viini ja sen jälkeen kauppaan ostamaan sushi tarvikkeita. Päivän suunnitelmana oli juoda viiniä ja tehdä itse sushia. Ja täytyy sanoa, että ensimmäistä kertaa sushit onnistuivat niin kuin pitääkin ja hyvää oli. Istuskeltiin kaverin parvekkeella ja sen jälkeen lähdettiin läheiselle järvelle, jossa kahlailtiin ja kuvailtiin. Illalla mentiin vielä kävelemään ja löydettiin hiidenkirnu. Seuraavana päivänä käytiin pikaisesti vielä vanhassa Raumassa, joka on tosi kaunis paikka. Erittäin onnistunut oli myös tämä viikonloppu!











Comments

Popular Posts