Jalka turvonneena Tallinnassa





Johan oli Tallinnan reissu, ei voi muuta sanoa! Otsikko kuvaa hyvin ei niin onnistunutta reissua, mutta tulipahan käytyä. Päätettiin poikaystävän kanssa lähteä ostosristeilylle, sillä saatiin puoli ilmainen reissu ja päästiin testaamaan nyt väliaikaisesti Helsinki-Tallinna reitillä liikennöivä Victoria. Lähdettiin aamulla huristelemaan autolla kohti Helsingin satamaa ja ajettiin autolla sisälle laivaan, jota en ollutkaan koskaan aikaisemmin tehnyt. Ensimmäisenä mentiin aamupalabuffettiin, joka oli jälleen kerran aivan huippu ja tuli syötyä taas liikaa. Sen jälkeen pyörittiin kaupoilla, sillä joka puolella oli isot alet. Käytiin juomassa drinksut baarissa ja huomasin, että jalkani oli alkanut turvota ja siihen oli ilmestynyt pistojälki.

Kun päästiin terminaalin läpi maihin, jalka jatkoi turpoamistaan ja kävely oli jo hankalaa ja kipu sietämätöntä. Päätettiin sen takia pyöriä vain sataman lähellä olevissa kaupoissa. Käytiin ensin apteekissa hakemassa ensiapusärkylääkkeet ja sen jälkeen kierreltiin Nautica-kauppakeskuksessa ja käytiin myös Viru-keskuksessa. Ostin hius- ja kasvojenhoitotuotteita ja tietysti suunnattiin myös Superalkoon, sillä mitä olisikaan Viron reissu ilman Superalkoa. Innostuttiin ostamaan aika paljon juotavaa, koska oli niin halpaa. Ostin lonkeroa, viiniä ja vahvempia juomia.

Palattiin takaisin laivaan ja käytiin juomassa viinilasilliset ja syötiin älyttömän hyvät siikaburgerit laivan ravintolassa. Tämä oli ensimmäinen kerta kun söin kalaburgerin, mutta oli järjettömän hyvää kyllä. Loppumatkan makasinkin koipi pystyssä hytissä ja satamaan päästyämme päätettiin ajaa suoraan Tampereella Acutaan. Siellä tulikin sitten vietettyä kevyet neljä tuntia keskellä yötä. Huhhu mikä reissu, mutta tulipahan tehtyä.
'






Comments

Popular Posts