Kuukauden ihanat

Toukokuun ihanat postaus tulee nyt hieman myöhässä, sillä Bloggerin kanssa on ollut ongelmia. Mutta nyt kuvat näkyvät taas normaalisti ja voin jatkaa postausten tekoa.


- Leffa: Yhtenä iltana etsin Netflixistä saksalaisia leffoja ja löysin elokuvan nimeltä 3 Türken und ein Baby. Kyseessä on komediaelokuva, joka kertoo kolmesta turrkilaisesta miehestä, jotka saavat yhtäkkiä lapsen vastuulleen. Leffa oli hulvaton ja nauraa sai useassa kohtaa. Suosittelen katsomaan.

- Biisi: Brother Firetribe on julkaissut ahkeraan nyt keväällä uutta musiikkia ja lähiaikoina jukaistu biisi Night Drive nousi heti omaksi suosikikseni. Aivan mahtavan tarttuva kertsi ja hyvät sanat.

- Vaate: Kuukauden lempparivaate on ehdottomasti musta maksihame, jonka löysin alkuvuodesta kirpputorilta. Olen innostunut muutenkin viime aikoina hameista ja mekoista ja maksihameet ovat omia suosikkejani. Omistan myös kyseisen hameen harmaana, mutta musta sopii paremmin kaiken kanssa.

- Kokemus: Ihanat piknikit. Työpäivän jälkeen suunnattiin viime viikolla kaverin kanssa mäkkäripiknikille, eli mäkkäristä ruokaa mukaan ja puistoon istumaan. Oli ihanan lämmin ja siinä tulikin istuskeltua monta tuntia. Eilen vietin piknikkiä työkaverin kanssa ja vaikka ilma ei kovin lämmin ollutkaan niin hauskaa oli. Rakastan piknikkejä yli kaiken!




-Ruoka: Tähän kun listasi kaikki kuukauden suosikkiruuat niin lista jatkuisi loputtomiin. Yhtenä viikonloppuna tehtiin omatekosia hampurilaisia ja ai että niistä tuli hyviä. Täytteenä oli pihvin lisäksi majoneesia, salaattia, suolakurkkua, sipulirenkaita, cheddar juustoa ja tomaattia. Toinen kuukauden lemppariruoka tai pikemminkin herkku on jäätelö. Kesä tuli startattua ekalla pehmiksellä ja kaupasta tarttui mukaan Fazerin uusi maitosuklaajäätelö, joka nousi ehdottomasti lempparijäätelökseni. Maistui ihan Fazerin siniselle.




-Random: Ostin elämäni ensimmäisen parvekekukan. Ajattelin. että se piristäisi muuten niin ankean näköistä parvekettani ja oikeassa olin. Näyttää paljon viihtyisämmältä.

- Vlogi: Mandimain videot ovat olleet viime aikojen suosikkejani. Niille on tullut räkätettyä ja videoiden joukosta on löytynyt myös ajattelemisen aihetta ja vakavempia aiheita.

Comments

Popular Posts