Erilainen kesän bucket list

Kesästä 2020 tulee erilainen kuin aiemmista kesistä viruksen vuoksi, mutta ajattelin silti listata bucket listiin asioita, joita olisi kiva tehdä kesän aikana. Nämä ovat sellaisia, joita pystyy ainakin toivottavasti tekemään vaikka virus jylläisikin vielä kesällä.

- Grillailu. Viime kesänä tuli grillattua vain kerran, joten olisi ihanaa päästä grillaamaan paljon, sillä grilliruoka on parasta. Voisi pitää vaikkapa muutaman kaverin kanssa grillausillan.

- Kansallispuisto. Puhuttii ystävän kanssa eilen siitä, että olisi kiva päästä kesän aikana käymään jossain kansallispuistossa, sillä itse en ole ikinä käynyt sellaisessa.

- Piknik ja pussikaljat. Piknik kausi on jo vappuna startattu ja tulee jatkumaan koko kesän. Ilmojen lämmetessä pitää päästä myös pussikaljottelemaan.



-Sulkapallon pelaaminen. Tätäkin on mahdollista kesällä harrastaa pihalla, vaikka hallille ei pääsekään pelailemaan. Oikein kivaa kesätekemistä ja ollaan ainakin iskussa syksyä varten.

- Leipominen ja ruuan laitto. Nyt on ainakin koko kesä aikaa opetella leipomaan ja jatkaa kokkailuinnostusta.

- Eri kielisten kirjojen lukeminen ja lukeminen ylipäätään. Pitkään aikaan ei ole ollut sopivaa hetkeä rentoutua hyvän kirjan äärellä. Kesällä aionkin lukea paljon suomeksi, mutta pitää yllä samalla kielitaitoa ja lukea ruotsiksi, espanjaksi ja saksaksi.

- Blogi. Suunnitelmissa on keskittyä enemmän bloggaamiseen, kirjoitella paljon postauksia ja erityisesti mielipidepostauksia olisi tarkoitus alkaa kirjoittamaan.

- Roadtrip. Poikaystävän kanssa tästä jo puhuttiin, että voisi lähteä ajelemaan jonnekkin joku viikonloppu. Näkisi taas uusia maisemia ja saisi kivoja kuvia.

- Uiminen. Jos löytyy sopivan rauhallinen ranta niin uimaan on ehdottomasti päästävä kesän aikana.

- Minigolf. Jos Tampereen Koulukadun minigolfpaikka aukeaa kesällä niin olisi kiva käydä useamman kerran pelailemassa.


Vähän erilainen kesä, mutta otetaan tästäkin ilo irti...

Comments

Popular Posts