Huhtikuun ihanat


Taas on aika listata huhtikuun ihanimmat asiat ja hetket, joten sen pidemmittä puheitta...


Leffa/sarja: Ehdottomasti tempparit, koska parasta hömppäviihdettä. Aloin uuden kauden lisäksi katsoa Ruudusta vanhoja kausia ja ai että mitä nostalgiaa.


Vaatteet: Uudet mustat kevättennarit ja nahkatakki, jonka sai vihdoin ja viimein kaivaa kaapista. Lisäksi tilasin Emp:n nettikaupasta hienon pääkallopaidan, johon kuuluu myös punaista pitsiä oleva toppi. 

Bändi/biisi: Brother Firetribe julkaisi uuden kappaleen Bring on the rain, jota on tullut kuluneiden viikkojen aikana luukutettua ja jonka kertosäettä on tullut hoilattua nonstoppina. Aikamoinen korvamato. Myös Ember Falls julkaisi uuden biisin We are become a fire, joka on kyllä aikamoista tykitystä. On ollut ihana huomata, että näinä aikoina musiikki ja etenkin kaikki uudet biisit ovat saaneet hyvälle tuulelle. 

Kokemus: Tähän kohtaan pitää mainita live stream- keikat. Propsit sille kuka nämä on keksinyt. Ei tunnelma kuitenkaan ole lähelläkään oikeita keikkoja ja keikkakuume on nousussa, mutta hyvää lievitystä nämä tarjoavat. On tullut katseltua Holmalan, Uniklubin ja Brother Firetriben live streameja ja tulevina viikkoina olisi vuorossa Antti Railio ja Temple Balls. 

Ruoka/juoma: Ehdottomasti Novellen uusi ananas-passionhedelmä makuvesi. Maistuu ihanan raikkaalle ja keväiselle ja ihan limsalta.



Random: Ystävän näkeminen yli vuoden tauon jälkeen. Oltiin poikaystävän kanssa muutoapuna Raumalla ystävälleni ja oli ihana nähdä yli vuoden tauon jälkeen ja en malta odottaa kun saa taas matkustaa ja päästään kunnolla viettämään aikaa yhdessä. 



Vlogi/Blogi: Lila Xenian vlogit Youtubessa. Suomalainen vloggaaja kertoo elämästään kahden pienen lapsen kanssa Manhattanilla. Vlogien kautta on ollut hienoa päästä näkemään, miltä elämä Jenkeissä näyttää ja erityisesti kaikki kulttuurieroja käsittelevät videot ovat olleet suosikkejani.

Comments

Popular Posts