Maaliskuun ihanat

Aika listata taas maaliskuun suosikkiasioita. Tässä kuussa ei ole hirveästi mitään tapahtunut vaan kiitos viruksen sitä ollaan vaan oleiltu kotona ja ulkoiltu.

Sarja/leffa: Rantabaari ehdottomasti. CMoreen on nyt tullut kaikki toisen kauden jaksot ja sen takia piti ottaa CMoren ilmainen kokeilujakso ja kyllä kannatti. Ihana sarja, kesäfiilis iskee jo muutaman jakson jälkeen ja jännittävät ihmissuhdekuviot.


Vaate: Kaikki mahdolliset kotiasut. Olen ottanut ilon irti kotona olemisesta, joten joka päivä on tullut hengailtua mitä kummallisemmissa kotiasuissa. Mutta ihan parasta kun ei tarvitse panostaa ja voi näyttää ihan räjähtäneeltä.

Biisi: One Desire julkaisi viime viikolla uuden biisin Shadowman. Vähän rokimpi ja menevämpi biisi ja kertosäe jää päähän soimaan. Tämä on ollut ahkerassa kuuntelussa viime päivinä.

Kokemus: Arjen pienet piristävät jutut. Nyt on oppinut arvostamaan niitä pieniä ihania asioita. Hyvää ruokaa, tunnin puhelinkeskusteluja, sitä että saa nukkua pitkään, saunomista ja ainoiden sosiaalisten kontaktien seuraa.


Ruoka: Viime viikonloppuna tuli synttäreiden kunniaksi leivottua voileipäkakku ja jestas siitä tuli hyvää. Täytteenä kinkku ja suolakurkku, päällä ja välissä majoneesia ja tuorejuustoa ja salaattia ja tomaattia koristeena.


Random: Ulkoileminen ja kuvaileminen. Oikeastaan nautin joka kerta kun pääsen ulkoilemaan neljän seinän sisältä. Ihan parasta valita rauhallinen paikka ja kuvailla luontoa. Erityisesti kuvailu on parasta järven tai lammen äärellä.

Vlogi: Korroosion videot. Etenkin erilaiset tyypit -videot ovat parhautta. Näitä on tullut nyt urakalla katseltua ja naurettua.


Comments

Popular Posts