I know I won´t forget your beauty, my black diamond

Nyt olisi aika kertoa, mitä on tullut alkuvuoden aikana oikein puuhailtua, sillä viimeisestä kuulumispostauksesta on jo aikaa.



Oltiin kaverin kanssa Holmalan Rakkaus ei riitä- musavideon kuvauksissa ja täytyy sanoa, että aivan huippu kokemus päästä näkemään, miten musavideota tehdään. Aika paljon odottelua ja päästiin olemaan yleisönä kun Noora ja Vesku lauloivat lavalla valkoista ovea vasten. Kannattaa käydä katsomassa kyseinen video, sillä se on kyllä mahtavasti tehty.

Päästiin myös kaverin kanssa Astral studioille Tampereelle Holmalan uuden Sakar- levyn ennakkokuunteluun. Studio oli vanhan omakotitalon yläkerrassa ja siellä oli kyllä jos jonkinmoisia johtoja ja nappuloita ja soittimia. Kuunneltiin koko levy läpi ja meille kerrottiin jokaisesta biisistä hieman taustaa. Lopussa saatiin vielä lyhyt muutaman biisin pituinen minikeikka.




Käytiin isolla porukalla myös risteilemässä kaverin synttäreiden kunniaksi. Mentiin Baltic Princesillä iltalähdöllä ja oli mahtava risteily ihanien ystävien seurassa. Käytiin syömässä hampurilaisateriat ja seuraavana päivänä lihapulla annokset, shoppailtiin, juhlittiin ja nauraa räkätettiin.



Sulkkista ja pingistä on tullut pelattua oikein urakalla ja se on vaan niin parasta.



Paljon on tullut käveltyä ulkona ja kuvailtua, sillä välillä on ollut niin keväinen ilma.



Hiihtoloman alkupuolisko tuli vietettyä Turun suunnalla perheen ja kavereiden parissa. Käytiin Turun kavereiden kanssa viihteellä, kävin mummon kanssa syömässä ja perheen kanssa käytiin ajelemassa Säkylässä päin ihastelemassa maisemia.



Kavereiden kanssa on tullut istuttua iltaa useampaankin otteeseen. Yhtenä iltana maisteltiin sangriaa ja lähdettiin viihteelle tanssimaan ja toisena iltana pidettiin leffamättöilta eli toisin sanoen syötiin herkkuja ja katsottiin leffoja. Ihan parasta tekemistä.


Olen mukana SPR:n vapaaehtoistoiminnassa ja yhtenä keskiviikkona meille järjestettiin leffanäytös Plevnassa. Ensin kahviteltiin ja sen jälkeen saatiin kangaskassit ja leffaeväät. Leffana oli Helene, joka kertoo taiteilija Helene Schjerfbeckin elämästä. Leffassa ei kovin paljoa tapahtunut mitään ja ei ehkä ollut sellainen leffa, jonka menisin uudelleen katsomaan, mutta tulipahan opittua asioita kyseisen taiteilijan elämästä.



Muutama viikonloppu taakseppäin oltiin kavereiden kanssa Bar Ihkussa katsomassa Timo Kotipellon ja Netta Skogin duokeikkaa. Timon olen nähnyt aiemminkin monta kertaa, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsin näkemään Netan livenä. Häntä ei ole turhaan kehuttu, sillä tämän naisen ääni ja soittotaito ovat todella ällistyttävää. Biiseinä toimi Stratovariuksen biisit sekä muut tutut hitit ja yleisö oli kyllä hyvin messissä. Todella onnistunut keikka!

Comments

Popular Posts