Helmikuun ihanat


Ajattelin alkaa kirjoittaa joka kuukausi kuukauden suosikeista. Mikä jäi mieleen ja mitä tuli kuunneltua ja katseltua. Huomasin löytäväni joka kuukausi uusia asioita, joista innostun, joten miksi en jakaisi näitä muillekin.

Sarja/leffa: Yle areenasta löytyy sarja nimeltä Yksittäistapaus ja suosittelen todellakin katsomaan. Jokainen jakso on noin vartin mittainen ja käsittelee yhteiskunnassamme tapahtuvia asioita, jotka eivät todellakaan ole ok. Sarja herätti miettimään, että joillekkin ihmisille sarjassa kuvatut asiat ovat arkipäivää.



Vaate: Olen aina haaveillut nahkahameesta ja nahkahousuista ja päätin sitten ostaa molemmat. Nahkahame löytyi kirpparilta vain muutamalla eurolla ja nahkahousut New Yorkkerista. Molempia on tullut käytettyä paljon. Lisäksi muutama päivä sitten kirpparilta löytyi vielä nahkashortsit.

Biisi/bändi: Tässä kuussa on tullut kuunneltua paljon Holmalan uutta Sakar- albumia. Suosikkeja levyltä ovat erityisesti Ajattelen sua, Vihaan rakastan ja Kunpa ois niin kuin ennen. Myös Brother Firetribe julkaisi uuden biisin, joka kantaa nimeä Rock in the City. Aivan mahtavan tarttuva biisi ja ainakin itselle tässä voisi olla jopa tämän kesän kesäbiisi. Myös One Desiren uutta biisiä After you´re gone on tullut kuunneltua paljon.



Kokemus: Ystävänpäivä ehdottomasti. En ole varmaan ikinä tehnyt niin paljon yhden päivän aikana. Päivä alkoi shoppailulla ja sen jälkeen suunnattiin kaverin kanssa Ratinaan katsomaan Holmalan akustista keikkaa. Keikan jälkeen leffaa ja herkkuja ja illalla vielä extempore viinit ja Meiju Suvaksen keikka.



Ruoka/herkku: Ehdottomasti uudet Taffelin tomaattisipsit. Maku on sopivan tulinen ja ihanan tomaattinen. Näitä on tullut syötyä todella paljon. Myös valkohomejuusto valikoitui listalle, koska sitä tuli syötyä illanistujaisissa ja en muistanutkaan, miten älyttömän hyvää se on.


Random: Karaoke. Itse en osaa yhtään laulaa, mutta rakastan silti baarissa laulaa lempibiisejä karaoksessa. Ei ehkä ole mitään kaunista kuultavaa, mutta siitä tulee vaan niin hyvä fiilis.

Vlogi/blogi: Ehdottomasti kanava Millajulia. Milla oli yksi suosikeistani jo Big Brotherissa ja nyt hän tekee videoita myös Youtuben puolella. Videot ovat matkapainotteisia, sillä hän kiertää tällä hetkellä Aasiaa reppureissaillen. Aasian maat ja kulttuuri ovat aina kiinnostaneet itseäni ja siksi onkin ihanaa katsella vlogeja. Lisäksi olisi aivan mielettömän ihanaa toteuttaa joskus itse samanlainen reissu.

Comments

Popular Posts