Kahden keikan uusivuosi

Vuosi vaihtui ja nyt ollaankin sitten jo uuden vuosikymmenen puolella. Vuoden vaihtumista tuli juhlittua livemusiikin parissa, hyvässä seurassa ja illan aikana nähtyjä bändejä kertyi jopa viisi. Syötiin ensin alkuillasta kaverin kanssa uudenvuodenherkkuja ja lipitettiin viiniä. Sen jälkeen suunnattiin kohti Olympiaa, sillä siellä oli illan aikana esiintymässä Arion. Shiraz Lane, Wheel ja Lost Society. Täytyy kyllä sanoa, että oli nimensä mukainen keikka - todellakin Best tour ever!

Ensimmäisenä esiintyi ihana Arion, jonka näinkin viimeksi Saksassa. Oli mahtavaa päästä taas kuulemaan Arionin biisejä ja etenkin Punish you ja You´re my melody ovat tällä hetkellä lempparibiisejäni kyseiseltä bändiltä. Väkeä ei vielä hirveästi ollut paikalla Arionin aloittaessa, mutta se ei bändin menoa tuntunut hidastavan.




Ennen Shiraz Lanen keikkaa tuli nähtyä tuttuja ja höpistyä. Shirazien ajaksi suunnattiin taas lähelle lavaa ja myöskään tämä bändi ei tuottanut pettymystä. Täytyy sanoa, että tanssijalkaa vipatti koko keikan ajan ja olin ihan fiiliksissä. Keikan kruunasi ihana uusi coverbiisi To the moon and back.



Seuraavaksi keskityttiin juomapuoleen ja katsottiin kyllä vähän aikaa kun Wheel esiintyi. Itselleni bändi oli täysin tuntematon.



Illan päätti ihana Lost Society, jonka aikana pitti pyöri. Katseltiin kaverin kanssa keikkaa vähän sivummalta ja tämä bändi ei kyllä voi jättää ketään kylmäksi. Sellaisella vauhdilla ja energialla esiinnyttiin että huhhuh. Innostuttiin jopa vähän moshaamaankin keikan aikana.





Vähän ennen Lost Societyn keikan loppua lähdettiin ulos katsomaan raketteja kun vuosi vaihtui. Sen jälkeen hipsittiinkin Roosteriin ja meidän yllätykseksi illan Uniklubin keikka oli loppuunmyyty. Onneksi oltiin päivällä käyty jo lippuostoksilla. Roosteri oli aivan täynnä ihmisiä ja keikan aikana tuli kyllä hikoiltua ja oli aika tiivis tunnelma. Mutta ihana keikka ihanalta bändiltä ja kun biisi Bailaten koko elämä pärähti soimaan, oli täydellinen uudenvuoden tunnelma. Keikan jälkeen tuli nähtyä vielä Jussi ja otettua kuva hänen kanssaan. Jestas mikä uusivuosi!


Comments

Popular Posts