Alkuvuosi täynnä ulkoilua ja koulutuskaa!


Se olisi sitten jo kolmen viikon ajan menty vuotta 2020 eteenpäin ja ainakaan vielä ei tämä vuosi ole vaikuttanut järin lupaavalta. Kivoja asioita on tullut tehtyä, mutta koulustressi on aivan järjetön, sillä tällä hetkellä on menossa 7 kurssia, joka on aika paljon. Saa nähdä mitä tästä keväästä tulee. Lisäksi väsymys on läsnä koko ajan, vaikka nukkuisi kellon ympäri. Lisänä pieni alakulo ja muita ongelmia.

Noh, jottei tästä postauksesta tulisi kunnon valituspostaus niin siirrytään mukavien asioiden pariin. Yhtenä päivänä menin kaverille yöksi ja tarkoitus oli pitää kunnon pyjamabileet kahdestaan. Käytiin kaupasta hakemassa herkkuja, kello neljän aikaan yökkärit päälle ja sohvalle katsomaan leffoja. Eväänä toimi siideri, kokis, sipsit, dipit, karkit, lihapullat, kurkku, porkkana ja viinirypäleet. Tuli mätettyä ja tuijoteltua kahteen asti yöllä leffoja. Teki todellakin hyvää vaan löhötä, nauraa ja katsella leffoja. Ehdottomasti uudelleen tällainen ilta!



Alkuvuodesta on tullut paljon myös ulkoiltua, sillä ilmat ovat olleet lumettomat ja ei kovin kylmät. Yhtenä sunnuntaina pidettiin lenkkipäivä ja mentiin Pispalaan ja Pyynikille lenkkeilemään. Kiivettiin harjua ylös ja innostuttiin kapuamaan Pispalan portaita edes takaisin, minkä jälkeen jalat oli kyllä ihan hapoilla.




Seuraava ulkoilu suuntautui Tampellaan. Käveltiin puiston läpi ja käytiin rannassa katselemassa sorsia, joita oli koko ranta täynnä. Sen jälkeen käveltiin vielä takaisin keskustaan.




Kouluhommia on tällä hetkellä ihan hirveän paljon ja koko ajan saa olla tekemässä jotakin. Isoimpia operaatioita ovat tähän mennessä olleet Ruotsin kirjallisuuskurssi, jossa luetaan joka kuukausi jokin ruotsinkielinen kirja. Myös espanjan 10 sivun essee Mayoista on tuottanut harmaita hiuksia.




Yhtenä lauantaina suuntasin kahden Tapparafanin kanssa katsomaan Hakametsään mustavalkoista maihinnousua. Oma suosikkijoukkueeni TPS tuli Tampereelle, voitti ja pelasi vielä ihmeen hyvin. Tepsifaneja oli sankoin joukoin paikalla ja fiilis hallissa oli ihan mahtava.


Kaupissa on tullut lenkkeiltyä useampaan otteeseen ja lenkkimaisemat ovat kyllä kohdillaan. Nyt löysin viime kerralla taas uuden reitin, joka oli juuri sopivan pituinen ja joka kulki rantamaisemissa.


Viime sunnuntaina lähdettiin kaverin kanssa Lielahteen kirpparikierrokselle. Kierros alkoi Löytötexistä, josta se jatkui SPR:n konttiin. Sen jälkeen odotukset olivat korkealla, kun mentiin uuteen kierrätyskeskukseen, mutta se olikin pienoinen pettymys. Myynnissä ei ollut kovin paljoa oman tyylisiä vaatteita eikä oikein muutakaan kiinnostavaa. Jonnan kirpparilla käynti puolestaan kannatti, sillä mukaan tarttui aivan ihana nahkahame, jollaisen olen aina halunnut. Kirppistelyn jälkeen käytiin vielä Arnoldsilla donitseilla, kokisilla ja toasteilla.

Comments

Popular Posts