Keikkahurmos, rokkibaari ja HK:n lihapullat

Aikamoinen Helsingin reissu takana! 









Viime perjantaina koitti se kauan odotettu perjantai 13. päivä, joka meille ei tarkoittanut epäonnenpäivää vaan nimenomaan päinvastaista. Viime keväästä asti oltiin odotettu Beast in Blackin ja Lordin Helsingin jäähallin keikkaa ja vihdoin oli sen aika. Hypätiin iltapäivällä Tampereella bussiin kavereiden ja kaverin lasten kanssa (jotka jäivät puolessavälissä matkaa kyydistä). Menomatkalla syötiin, juotiin, ihmeteltiin bussin ahdasta koppivessaa, saatiin Valkeakoski sightseeing-kierros ja kuunneltiin kaverin lasten höpöttelyjä. 

Helsingin päässä jäätiin Töölön Tullilla pois ja käppäiltiin jäähallille. Ovilla ongelmia tuottivat hirveät jonot sekä asiat, joista ei oltu otettu selvää ennakkoon, vaikka olisi pitänyt. Myöskään narikoita ei ollut kuin yksi, joten seistiin vielä pitkässä narikkajonossa kun Lordi asteli lavalle. Ilmassa oli pientä kettuuntumista kaikilla, mutta kun päästiin juoman kanssa permannolle Lordia fiilistelemään, kaikilla oli taas hyvä fiilis. Lordin keikka oli yhtä ihana kuin Tavastian keikka vuosi sitten. Oli ihanaa kuulla uudet biisit Shake the baby silent ja I dug a hole in the yard for you. Vaikka kovin lähelle lavaa ei päästykkään, silti nähtiin ihan hyvin lavalle ja tanssahdeltiin yleisön joukossa. Keikan jälkeen tuli törmättyä vielä Shiraz Lanen Hannekseenkin. 

Seuraavana lavan valtasi ihana Beast in Black, jonka veto oli vailla vertaa. Kuultiin kaikki ihanat biisit ja Oceandeepin aikana taisin vähän herkistyäkkin. Jossain vaiheessa keikkaa lavalla seikkailivat myös joulupukki ja tonttutytöt, jotka heittelivät lahjoja yleisölle. Lopun tuli- ja valoshow kruunasi koko uskomattoman keikan. Lisää tällaisia kiitos. 

Keikan jälkeen suunnattiin odottelemaan bussin lähtöä On the rocksiin, jossa höpöteltiin ja juotiin. Mentiin grillin kautta Kampin bussiterminaaliin ja lähdettiin kotiin päin. Bussissa nukuttiin, räkätettiin, syötiin grillimättöä ja kaverin HK:n lihapullista tuli paluumatkan kuumin puheenaihe. Kaiken kaikkiaan ihan mahtava reissu ja puoli seitsemältä oli jo aikakin päästä nukkumaan. 

Comments

Popular Posts