Viiniä, ruokaa ja ihania ystäviä!


Kuulumispostausta olisi luvassa! Pitkästä aikaa on koulukiireiltä pieni hetki aikaa päivitellä tänne, mitä elämässä tällä hetkellä tapahtuu. Viimeiset pari kuukautta on arki pitkälti koostunut koulusta ja töistä ja viikonloppuina olen viettänyt aikaa ystävien, poikaystävän, viinin ja hyvän ruuan kera. Kaamosväsymys on iskenyt ja koko ajan väsyttää kamalasti. Mutta joulua odotan innolla, sillä se tietää kolmen viikon lomaa ja perheen kanssa oleilua. Joten loppurutistus ja tentit ja sen jälkeen ansaitun loman viettoon.





Lokakuun lopulla vietettiin legendaarisiksi muodostuneita halloween-bileitä. Sitä ennen kävin kaverin kanssa pitkästä aikaa Pancho Villassa tankkaamassa hamppariateriat ja hyvää oli. Halloweenbileisiin puolestaan kuului hyvä juoma, kaikenlaiset herkut ja ihanat vieraat. Pöydästä löytyi esimerkiksi nakkimuumioita, zombiekeksitikkareita, kurkkua ja porkkanaa, dippejä, suklaapalloja, karkkia ja nachoja. Ilta kului musaa kuunnellessa ja höpötellessä ja loppuillaksi suunattiin keskustaan karaoken pariin.




Yhtenä päivänä suunnattiin kaverin kanssa Kauppiin ulkoilemaan. En ollut koskaan käynyt Kaupinojan rannalla enkä edes tiennyt sellaisen olemassaolosta. Oli hienot maisemat ja ranta täytyy kyllä ehdottomasti kesällä tulla testaamaan.


Kaverin tupareilla ja ruokapuoli taas kunnossa.



Ihana iltamaisema Tampellan lähettyviltä ja hieno auringonlasku sinä iltana, kun oltiin menossa katsomaan Jokeri-leffaa. Suosittelen kyseistä elokuvaa kaikille. Ahdistava, mutta mielettömän hyvin tehty ja näytelty leffa. Myöskin ajatuksia herättävä.


Väkersin kana-texmex salaatin, joka sisältää kanaa, salaattia, tomaattia, nachoja, maissia, punasipulia ja kidneypapuja.




Kaikkien herkkujen ohessa on myös tullut liikuttua. Ennestään tuttua pingistä ollaan edelleen kaverin kanssa käyty kerran viikossa pelaamassa ja nyt ollaan innostuttu myös sulkapallosta ja sitä käydään testailemassa kerran viikossa myöskin. Yllättävän haastava laji, mutta pikku hiljaa kehitytään.

Comments

Popular Posts