Sushi ja stressiöverit


Pitkästä aikaa taas blogin parissa! Täytyy sanoa, että on jo ollut ikävä postausten kirjoittamista ja suunnittelemista. Tämä syksy on lähtenyt käyntiin sillä, että koulutehtäviä on niin paljon, että niihin hukkuu ja koko ajan saa olla tekemässä jotain. Lisäksi muut asiat ja huoli läheisistä aiheuttavat aika paljon stressiä. Mutta onneksi viimeisen parin kuukauden aikana on ollut myös ihania asioita, joista on saanut toden teolla nauttia. Joten tässä viime aikojen kuulumisia....

Väsäsin pitkästä aikaa voileipäkakun poikaystävälle synttärilahjaksi. Tein kinkkukakun ja olihan siinä hommaa ja koska en mikään masterchef olekaan, niin hermot oli kyllä kakkua kasatessa koetuksella. Mutta lopputulokseen olin kyllä tyytyväinen ja kakku katosikin jääkaapista alta aikayksikön. 



On tullut myös nautittua syksystä, sillä mielestäni syksy on ihana vuodenaika ja tänä vuonna on ollut ihan mieletön ruska. Varsinkin Sorsapuistossa oli niin ihanan punaisia ja oransseja puita, joten piti matkalla yliopistolle jäädä kuvailemaan.


Käytiin kaverin kanssa Heidi´s bier barissa ja tämä oli ensimmäinen kerta kyseisessä paikassa. Ihana baarin ja yökerhon sekoitus ja todella tilava paikka, jossa on monta tanssilattiaa ja paljon pöytiä ja jopa karaokepuoli. Täytyy mennä Heidi´siin joskus uudelleen juhlimaan.





Jokavuotinen Lost in Music viikonloppu oli aivan ihana livemusiikin täyteinen viikonloppu. Torstaina alotettiin Klubilta, jossa esiintyi joukko hyviä bändejä. Ensimmäisen bändin aikana oli vielä todella vähän porukkaa, mutta hyvin Stone Blue Electric veti. En tiennyt ennen keikkaa bändistä mitään, mutta erittäin hyvää musaa soittivat ja biisit olivat tarttuvia.

Myös seuraava bändi oli itselleni suhteellisen uusi tuttavuus. Cyan Kicks otti lavan haltuun ja naislaulajalla oli ihan hemmetin hyvä ääni, joka sopi juuri heidän biiseihin. Tämän keikan jälkeen olin aika vakuuttunut.

Seuraavana soittivat vanhat tutut Temple Balls ja Block Buster. Temple Ballsin aikana löydettiin itsemme eturivistä fiilistelemästä. Molemmat bändit vetivät tuttuja biisejä sekä joitain itselleni uusia biisejä. Harmillista oli vain se, että setit kestivät aika vähän aikaa.

Illan päätti Blind Channel, jonka aikana tupa olikin jo täynnä. Bändi on kyllä mielenkiintoinen tapaus. Tarttuvia hittejä ja rapin ja metallin yhdistämistä. Tämä keikka kestikin jo vähän kauemmin, sillä bändi oli illan pääesiintyjä ja otti onnistuneesti lavan haltuun. Illan aikana tuli bongattua Klubilta myös Samu Haber ja Juhani Merimaa.

Perjantaina oli vuorossa ihana Ember Falls sekä Oceanhoarse, Lähiöbotox ja Stereo Terrors DJ.







Kokeilin ensimmäistä kertaa hittiresepti uunifetapastaa. Jos joku ei vielä ole kokeillut niin nyt kannattaa. Maailman helpon ruoka tehdä, suhteellisen halpa ja hemmetin hyvää.


Koululla on tullut vietettyä todella paljon aikaa. Luentojen jälkeen olen usein jäänyt tekemään käännöksiä ja kirjoitelmia koululle, sillä tuntuu, että saan siellä paljon paremmin aikaiseksi kuin kotona. Onneksi nyt on syysloma kun kirjoitan tätä ja saa hetken hengähtää.


Yhtenä maanantaina pidettiin Itsudemossa sushien äärellä Hildesheim reunion. Oli kiva höpötellä Hildesheim kavereiden kanssa ja muisteltiin myös vaihtokokemustamme. Ja syötiin tietenkin kunnon sushiöverit. Mikäs sen parempaa.


Poikaystävä kävi reissussa Bulgariassa ja toi kivoja tuliaisia. Iso laatikollinen Kindersuklaata, rannalta kerättyjä simpukoita ja kaksi tuoksusaippuaa.



Kävin pitkästä aikaa Turussa keikalla ja ensimmäistä kertaa äiti oli keikkaseurana. Oli jotenkin niin kummallista, mutta meillä oli ihan hauskaa, vaikkei ehkä ollutkaan ihan äidin juttu. Itse olin taas ihan innoissani kun pääsin taas näkemään Brother Firetriben. Keikka oli tosi hyvä ja tuli eturivissä hoilattua biisien mukana. Keikan jälkeen sain vielä plektran. Oikein hyvä keikkailta!





The 69 eyes esiintyi Klubilla ja pitihän tätä rakkausbändiä mennä katsomaan. Uusi levy on ollut ahkerassa kuuntelussa ja olikin ihana kuulla uusia biisejä keikan aikana, mm. Two Horns Up, Cheyenna ja Black Orchid. Koko keikan ajan oli hyvä meno ja ostin illan lopuksi vielä ihanan The 69 Eyes hupparin.

Comments

Popular Posts