Karmiva karnevaali @Särkänniemi







Kävin ensimmäistä kertaa Särkänniemen Karmivassa karnevaalissa. Joka vuosi on pitänyt mennä alottelemaan halloweenkausi ja ihmettelemään zombeja, mutta aina on jäänyt menemättä. Ostettiin kaverin kanssa sisäänpääsylippu alueelle. Lisämaksusta olisi saanut vielä lipun kauhulabyrinttiin, mutta tällä kertaa jätettiin se välistä. Olihan siellä onneksi nähtävää muutenkin.

Koko Särkänniemi oli koristeltu ihanan halloween teemaisesti. Oli valoja, örkkipatsaita, pellejä, luurankoja, hämähäkkikoristeita ja vaikka mitä. Tuli itsellekkin kunnon syksyfiilis ja halloweenfiilis. Kierreltiin aluetta ja kuvailtiin. Käytiin puistopuodissa ja parissa muussa kaupassa, jotka olivat täynnä kaikkea teemaan sopivaa tavaraa. Itse päädyin ostamaan vain lakuja.

Käytiin syömässä myös maukkaat ranskalaiset ja katsottiin päälavalla järjestetty tulishow. Myöhemmin illan hämärtyessä mentiin zombiezonelle, jossa zombit vaelsivat ja jossa näyteltiin erilaisia zombiekohtauksia. Se täytyy todeta, että alueelle oli hyvin saatu pelottava tunnelma aikaiseksi. Zombiet oli maskeerattu todella taidokkaasti ja kaikki näyttelijät vetivät roolinsa todella uskottavasti. Ehdottomasti ensi vuonna uudestaan!



















Comments

Popular Posts