Viime aikojen kuulumiset


Yhtenä iltana tuli käytyä Hildesheimin suositussa Cocktail baarissa. Koko illan oli happy hour, joten kaikki cocktailit maksoivat vain 4 euroa. Olisipa Suomessakin näin halpaa. Lisäksi cokctailvalikoima oli erittäin laaja, ja suosikiksi valikoitui suklaa cocktail.





Juhannusta vietettiin Uni Mittsommernacht- tapahtumassa. Se järjestettiin Hildesheimin yliopiston kulttuurikampuksella keskellä maaseutua. Oli ruoka- ja juomakojuja, livemusiikkia, tulishow, erilaisia workshoppeja sekä illan huipensi hieno ilotulitus.


Koko heinäkuun on Saksassa ollut aivan järjettömiä helteitä, kuumimpana päivänä taisi olla auringossa 37 astetta, tuli oltua paljon rannalla, uitua, otettua aurinkoa ja lueskeltua.



Syömässä Hildesheimin Bootschaft- hampurilaisravintolassa. Ihan mielettömän hyvä hamppari mozzarellalla, parmesaanilla ja pestolla.


Tuli kokkailtua myös ensimmäistä kertaa vegaaniruokaa. Tehtiin kasviscurrya, joka olikin ihan todella hyvää ja sitä aion kyllä jatkossakin tehdä. En ollut tiennyt aiemmin, että kookosmaito sopii niin hyvin kastikkeisiin.

Hildesheimin oma yliopistokissa (Fräulein Sinner) kuoli vähän ennen lukukauden loppua. Onneksi tuli nähtyä kissaa useampaan otteeseen. Saatiin myös muistoksi pinssit.


Hannoverin kauppahallin ruoka on vaan ihan parasta!


Pidettiin tortillailtaa ja pelailtiin korttia


Extempore piknik sunnuntaina, kun kaikki kaupat olivat kiinni. Onneksi löydettiin jotain syötävää aseman pikkukaupasta.

Shoppailua Hannoverissa

Comments

Popular Posts