Bremen day tour

Bremenin reissusta on jo aikaa, mutta parempi kirjoitella myöhään kun ei milloinkaan. Täytyy sanoa, että Bremen oli todella ihana kaupunki. Olen listannut paremmuusjärjestykseen kaupunkeja, joissa olen Saksassa käynyt ja Bremen hujahti heti kärkipaikoille!

Lähdettiin isolla porukalla matkaan jo aamusta ja tämä olikin viimeinen päiväreissu, joka meille järjestettiin. Saavuttiin Bremeniin ja paikalliset opiskelijat toimivat meille päivän ajan oppaina. Lähdettiin kävelemään rautatieasemalta kohti keskustaa. Matkan varrella tuli bongattua tuulimylly, josta Bremen on kuuluisa ja eläinpatsaita. Saavuttiin ydinkeskustaan, joka oli todella kaunis. Paljon koristeellisia rakennuksia, hieno kirkko ja Bremer Stadtmusikanten patsas, joka on kuuluisa kyseisestä lastensadusta. Huomasi, että patsas oli suosittu, sillä kaikki turistit parveilivat sen ympärillä.

















Käytiin kuuntelemassa kelloja, jotka soittavat aina kahdeltatoista ja käytiin rannassa, jossa oli muutamia purjelaivoja ja pienimuotoinen kirpputori. Käytiin myös ihanassa kaupunginosassa lähellä keskustaa, jossa oli kauniita pieniä taloja, kapeita kujia ja pikku putiikkeja. Siellä oli myös joulukauppa auki ja ihan kuin olisi ollut joulukuu kun astui sisään jouluvaloja täynnä olevaan kauppaan.

Turkkilaisesta ravintolasta kanarullat ja kebabit ja sen jälkeen yhdessä purjelaivassa olleessa ravintolassa aperol spritzit. Lopuksi oli pakko vielä käydä kuvailemassa kuuluisaa tuulimyllyä lähempää.

Comments

Popular Posts