I´m your song and you´re my melody

Kun jo ennen Saksaan lähtöä huomasin Battle Beastin ja Arionin poikkeavan euroopankiertueellaan myös Hannoveriin, olin jo päättänyt, että sinne on päästävä. Joten muutama viikko sitten tiistai iltapäivällä otin suunnaksi Hannoverin Musikzentrumin. Ongelmat alkoivat jo Hildesheimin asemalla kun juna, jolla olin suunnitellut meneväni olikin peruttu. Jouduin siirtämään lähtöä tunnilla ja alkoi jo kuumottaa jääkö koko keikka näkemättä.

Onnistuin kuitenkin pääsemään Hannoveriin, mutta en tiennyt yhtään missäpäin Musikzentrum on ja aikaa ei hirveästi ollut, joten päätin hurauttaa taksilla Musikzentrumin oven alle. Taksi oli todella edullinen ja pääsin nopeasti perille. Keikkapaikka hämmästytti hieman, sillä se oli keskellä autokorjaamoita kaupungin keskustan ulkopuolella. Rakennus näytti todella pieneltä ulospäin, mutta olikin loppujen lopuksi juuri sopiva keikkapaikka. Toinen asia, joka hämmensi oli se, että narikkaa ei ollut ollenkaan, joten sisällä piti olla takki päällä.

Ennen keikan alkua olin asettunut eturiviin ja olin kieltämättä ihan täpinöissäni, sillä kyseessä oli ensimmäinen keikkani ulkomailla. Arion hyppäsi lavalle ja huomasin heti, että saksalaisille kyseessä oli vähän vieraampi bändi, sillä kukaan ei laulanut mukana ja tunnelma ei ehkä ollut vielä niin katossa. Arionin veto oli kyllä ihan mieletön ja oli ihana pitkästä aikaa päästä näkemään kyseinen bändi. Oli ihana kuulla livenä viime aikoina eniten kuuntelemani Arionin biisi You´re my melody.




Arionin jälkeen lavalle kapusi illan pääesiintyjä Battle Beast ja on vaikea kuvailla fiilistä, joka tuli heti kun näki tutut naamat lavalla ja eka biisi pärähti soimaan. Tuli jotenkin niin kotoisa olo, vaikka olinkin siellä saksalaisten keskellä. Oli huippua päästä vihdoin kuulemaan uuden levyn biisejä livenä ja niitä tulikin keikan aikana aika paljon. Toki kuultiin myös vanhat tutut Black Ninja ja Out of Control. Keikka oli ohi todella nopeasti ja mielellään olisi kuunnellut vielä vähän lisää.

Keikan jälkeen hain juoman ja menin moikkaamaan merkkiständille Arionin tyyppejä, joiden kanssa vaihdoin muutaman sanan ja otettiin erittäin hehkeä yhteiskuva koko bändin kanssa. Sain myös kotiinviemisiksi Arionin mukialustan. Aika nopeasti Musikzentrum meni kiinni ja piti lähteä suunnistamaan asemalle ja kohti Hildesheimia.









Comments

Popular Posts