Michael Monroe ja hodareita

Alkaa olemaan viimeisiä viikonloppuja Suomessa ennen Saksaan lähtöä. Niimpä ajattelin viettää yhden viikonlopun tärkeiden ihmisten kanssa pienimuotoisia läksiäisiä ja etukäteissynttäreitä juhlien. Perjantaina aloitettiin viikonlopun vietto ystävän kanssa ja suunnattiin Olympia-kortteliin katsomaan Michael Monroen keikkaa. Olen nähnyt Monroen muutaman kerran aikaisemmin. Viime kesänä festareilla, mutta se keikka meni vähän ohi ja yhden kerran Turun jokirannassa kun herra meinasi ajaa minut kumoon pyörällään. Olin todella innoissani keikasta ja päästiinkin hyville paikoille mistä näki hyvin lavalle. Keikka itsessään oli ihan mielettömän energinen eikä sen aikana meinannut millään pysyä paikallaan. Tuli monia hyviä biisejä ja nähtiin Michaelin huuliharpun, saksofonin ja jopa rumpujen soittoa. Keikan jälkeen sai kyllä lähteä kotiin hyvillä fiiliksillä.





Lauantaina oli sitten läksiäisten aika. Moni ei päässyt valitettavasti paikalle, mutta meillä oli pieni, mutta ihana ja tiivis porukka koossa. Sain myös ihania lahjoja, vaikka olin painottanut, että paras lahja on se, että mahdollisimman moni pääsee paikalle. Aloiteltiin kuohuvaa juoden ja hodaribuffetin merkeissä. Olin lukenut netistä hodaribuffetista ja halusin ehdottomasti tehdä sellaisen. Kaikille näytti maistuvan ja sen jälkeen pelattiin Beer Pongia. Yllättävän vaikeaa oli osua niihin kuppeihin!

Lauleskeltiin vähän karaokea ja suunnattiin sen jälkeen keskustaan ensin Ale-bar pikajunaan ja sen jälkeen yökerho Naimaan. Siellä juhlittiin ja laulettiin taas karaokea. Paikka oli todella kiva, mutta siellä oli aika paljon vanhempaa porukkaa, mikä ei kyllä itseäni haitannut. Hienot maisemat sieltä ylimmästä kerroksesta ainakin oli! Porukan pienennyttyä entisestään saatiin kuningasidea lähteä rakkaaseen Jack the Roosteriin. Mikä sen parempi päätös läksiäisille kuin oma lempparibaari. Roosterissa oli keikka meneillään ja mentiinkin joraamaan Purple Risingin tahtiin, joka soitti covereita. Loppuiltaa kulutettiin perinteisesti karaokekopin puolella.









Comments

Popular Posts