Seitsemän bändin keikkaviikonloppu!

Huhhuh, mieletön keikkojen täyteinen viikonloppu takana. Taas tuli kuultua ja nähtyä ihan mielettömiä keikkoja. Nyt pieni tauko ja ensi viikonloppuna suunnitelmista poiketen katsomaan Tampere-taloon Sonata Arctican akustista keikkaa, sillä joku nimeltämainitsematon meni ja voitti liput kyseiselle keikalle.

Torstaina keikkaviikonloppu alkoi tuttuakin tutummasta Jack the Roosterista, missä soitti lämppäri Rain Diary ja pääesiintyjä saksalainen Lord of the Lost. Täytyy se todeta, että keikka olisi voitu järjestää jossain muualla, sillä Roosteri oli tähän tarkoitukseen aivan liian pieni. Keikka oli loppunmyyty, joten oli aika tiiviit tunnelmat. Pitkästä aikaa pääsi keikalle niin, ettei ollut aiemmin kuunnellut bändejä. Rain Diarya en ollut kuunnellut, mutta oli kyllä ihan hemmetin hyvä bändi ja sopi hyvin lämppäriksi. Pitää ottaa kuunteluun. Lord of the Lostia olin viikon ajan kuunnelut ja olin ihmeissäni, etten ollut aiemmin törmännyt tähän bändiin. Tosi tarttuvia biisejä, huikea lavashow ja kaikin puolin yksi uusi lempparibändini. Näitä voisi päästä näkemään vaikka tulevalla Saksan reissulla.








Perjantaina oli luvassa Beast in Blackin keikka Tullikamarin Pakkahuoneella ja lämppärinä toimi ihana Shiraz Lane. Tämäkin keikka oli loppuunmyyty, joten mentiin hyvissä ajoin jäätymään ja jonottamaan Pakkahuoneen eteen. Shiraz Lanea on tullut nähtyä niin monta kertaa, että olen jo pudonnut laskuista. Joka kerta nämä vaan yllättävät positiivisesti. Keikka oli aika lyhyt, mutta kuultiin kaikki parhaimmat ja suosituimmat biisit. Lämppäriä olisi voinut kuunnella vielä enemmänkin. Illan pääesiintyjää odotin kuitenkin kaikista eniten. Beast in Blackista on muodostunut itselleni tosi tärkeä ja rakas bändi. Keikalla kuultiin vanhoja biisejä sekä uuden levyn timantteja. Keikka kesti melkein koko kaksi tuntia, mutta se olisi voinut kestää kauemminkin. Koko Pakkahuone oli mukana seuraamassa energistä lavashowta. Ihan parasta! Crazy, Mad, Insanen aikana päästiin näkemään uudistuneet Turtles naamarit ja laulaja Yannis Papadopouloksen hienot aurinkolasit.









Keikan jälkeen lähdettiin kaverin kanssa kohti seuraavaa keikkaa, sillä Roosterissa esiintyivät Tocornal, Diefall ja Snovonne. Kyseisistä bändeistä en kuvia ottanut, sillä olo ei ollut sillä hetkellä parhain. Kuitenkin Diefall jäi eniten mieleen. Snovonne jäi mieleen hienoista lavasteista ja laulajattaren mielenkiintoisesta äänestä.

Comments

Popular Posts