Kissankarvoja ja livemusiikkia

Otsikko kuvastaa hyvin mennyttä viikonloppuani. Sen lisäksi, että viikonloppu sisälsi kissankarvoja ja livemusiikkia, se sisälsi myös paljon naurua, liikaa ruokaa ja eksymisen.

 Ystäväni tuli Vantaalta Tampereelle viettämään perjantaipäivää. Meillä on joka kerta paljon kaikkia suunnitelmia mitä aiotaan tehdä kun nähdään. Tällä kertaa suunnitelmissa oli kirjastossa lautapelien pelailua, kissakahvilassa vierailua, syömistä ja tarkoituksena oli myös mennä lautapelikahvilaan, mutta sinne ei kuitenkaan ehditty. Ensimmäisenä suunnattiin kirjastolle pelailemaan Blokus- nimistä peliä. Tämän aioin kyllä hankkia itselleni, sillä niin koukuttava peli oli. Vähän niinkuin Tetris.

Pelailujen jälkeen suunnattiin Tammelaan kissakahvila Purnauskikseen. Tänne on pitänyt monta kertaa tulla ja yhden vierailun jälkeen jo vahva suositus kyseiselle paikalle. Kahvila oli ihanasti sisustettu kissa aiheisilla tavaroilla ja kissoille oli paljon virikkeitä ja paikkoja, jonne kiivetä sekä leluja. Juotiin kaakaot, mikä osoittautui hankalaksi, sillä yksi kissa olisi halunnut päästä osingoille. Sen jälkeen leikitettiin kissoja ja kuvailtiin niitä. Leikkien lopuksi kissat vähän väsähtivät ja päätettiin lähteä syömään. Kannattaa ehdottomasti käydä kyseisessä paikassa. Ihanan lämminhenkinen kahvila, hyvä palvelu ja ruokalistalla on juomia kahvista alkoholiin ja ruokaakin kahvilasta saa!








Kahvilan jälkeen kaveri laittoi viestiä, että hän on voittanut meille ilmaiset ruoat Amarillossa. Tämä oli oikein mukava yllätys, sillä edellisenä viikonloppuna oltiin juuri puhuttu, että olisi ihana päästä Amarilloon syömään. Otettiin kokikset ja isot burgerateriat ja alkupalaksi saatiin nachoja salsalla. Ainoa huono puoli oli se, että oltiin sovittu illaksi toiset ruokatreffit kaverin kanssa.



Saattelin kaverin asemalle ja lähdettiin toisen kaverin kanssa kohti Herwoodia. Mentiin kolmen porukassa Kotipizzaan syömään ja en ole varmasti ikinä ollut niin täynnä kuin tuolloin olin. Käytiin kaupasta hakemassa juotavaa illanviettoa varten ja suunnattiin kaverin kämpille. Juteltiin, juotiin, naurettiin ja kuunneltiin musiikkia. Kaiken kaikkiaan ihana ilta ja tarkoitus olisi ottaa uusiksi muutaman viikon päästä.

Lauantaina suunnattiin aamupäivällä kauppakeskus Ratinaan ystävänpäivätapahtumaan katsomaan Mikko Harjun keikkaa. Olin aiemmin kuullut kyseiseltäa artistilta vain biisin Sinä riität. Keikka kesti vain 20 minuuttia, mutta tuli kuultua usempia biisejä ja mieleen jäi biisi nimeltä Timantti. Mikkoa on tullut nyt lauantain jälkeen kuunneltua enemmänkin.




Keikan jälkeen suuntasin kotiin saunomaan ja sen jälkeen kaverin kanssa katseltiin Voice of Finland ja lähdettiin suuntaamaan uudelle keikalle. The Mudmakers esiintyi illalla Armonkalliolla Pub Armossa. Meillä oli ongelmia löytää paikan päälle ja käveltiinkin vähän aikaa ihan väärään suuntaan. Turhautuminen oli läsnä, mutta baarille löydettyämme suuntasin suoraan tiskille tilaamaan rommikolan. Baari oli pieni, mutta vaikutti hyvältä paikalta. Mudmakers soitti kaksi eri settiä. Toisen setin aikana porukkaa ilmestyi lisää paikalle kuuntelemaan ja ihmettelemään. Kyseessä oli bändin levynjulkkarikeikka ja meininki oli kohdillaan.





Comments

Popular Posts