Zombeja, ankkoja ja Turkua - tilannepäivitys

Blogin parissa on tullut vietettyä lokakuun ajan hiljaiseloa. Läppäri on ollut rikki ja samoin kameran kanssa on ollut hieman ongelmia. Mutta nyt kaikki on saatu kuntoon, joten postauksia on tulossa ja ideoita on pää täynnä. Ajattelin kuitenkin taas tähän väliin päivitellä kuulumisia ja mitä lokakuun aikana on tapahtunut. Lokakuussa...

-Terveys
 Terveyden kanssa on ollut paljon ongelmia ja lääkärissä on tullut ravattua kyllästymiseen asti. Tämä on vienyt paljon voimia kun saa miettiä koko ajan mikä on pielessä. Toivottavasti marraskuun puolella helpottaisi.

- Perhe 
Alkukuusta perhe tuli Turun suunnalta käymään täällä Tampereella. Oli mukavat kaksi päivää. Käytiin American Dinerissa syömässä, kaupungilla pyörimässä ja esittelin Tamperetta. Käytiin myös kaupoilla pyörimässä. Illalla saunottiin ja katsottiin Possea hyvän iltapalan kera.

-Leipomista ja ruoan laittoa
Murulla oli synttärit ja ajttelin kokata ja leipoa kunnon pöperöt synttärilahjaksi. Kuten useimmat varmasti tietävät, en ole mikään masterchef, joten olin yllättynyt kun kokkailut onnistuivatkin hyvin. Leivoin ensimmäistä kertaa ikinä kinderpiirakkaa ja tein valkosipulijuusto kermaperunoita, kasslerpihvejä ja halloumsalaattia.

- Turku
Ehdin pitkästä aikaa käydä opetusvapaalla viikolla Turussa. Tuli nähtyä monia kavereita ja kahviteltua ja käytyä syömässä.



- Herwood
Viikko sitten käytiin ystävän kanssa pyörimässä Herwoodissa. Haettiin Duon Lidlistä evästystä ja lähdettiin kävelemään pitkästä aikaa Suolijärvelle. Nautittiin eväitä ja käppäiltiin lenkkipoluilla kuvaillen. Päätettiin käydä myös moikkaamassa yhtä kaveria ja mentiin kaikki Ahvenisjärvelle istuskelemaan ja sorsia katselemaan. Ei ehditty kuitenkaan kauaa olla, sillä alkoi ukkostaa ja sataa. En muista milloin olisi viimeksi lokakuussa ukkostanut.








- Halloweenbileet
Ajattelin repäistä ja järjestää Halloweenbileet, joista taisikin tulla jokavuotinen traditio. Meitä oli vähän päälle kymmenen ja oli kyllä hyvät pippalot. Olin panostanut koristeluun ja nyyttäripöydästä löytyi boolia, nakkijuustotikkuja, patonkeja, mokkapaloja, sipsejä, dippejä, karkkia ja nachoja. Asuunkin olin panostanut ja olin zombina. Olin ostanut tekoveitsipannan ja meikannut kalpeat kasvot ja haavoja. Kuunneltiin musaa, tanssittiin, saatiin privaattiesitys ja pelailtiin ilmapallonpuhkomispeliä ja pullonpyöritystä. Vaikka loppuillasta hajaannuttiin niin oli ihanat pirskeet!



Comments

Popular Posts