Syyskuun tilannepäivitys

Tajusin yhtenä päivänä, että olen viimeksi kirjoittanut tänne blogiin elokuun lopulla. Ajattelin, että nyt kun on aikaa niin pitää korjata tilanne. Ajattelin kirjoitella tänne vähän kuulumisia ja miten on syksy lähtenyt käyntiin.
Koulu on alkanut ja paluu arkeen tuntuu hyvältä. En vaan muistanutkaan miten paljon kouluhommia voi samaan aikaan olla. Tuntuu, että jokainen päivä kuluu läksyjen ja muiden hommien parissa. Motivaatio on kesän jälkeen löytynyt ja tuntuu siltä, että opiskelu sujuu taas entiseen malliin.
Syksyn myötä flunssakausi on taas alkanut ja itselläni on ollut nyt pientä flunssaa, mutta toivotaan ettei nyt mitään suurempaa tulekaan.
Syyskuun aikana olen jo ehtinyt käydä keikoilla ja niitä on tulossa vielä paljon lisää. Eniten odotan joulukuista Lordin keikkaa Tavastialla. Ihanaa päästä ensimmäistä kertaa Helsinkiin katsomaan keikkaa ja olen halunnut Lordin nähdä jo kauan livenä. Nyt on sitten sinnekkin piletit taskussa.
Yhtenä viikonloppuna kävin viettämässä laatuaikaa perheen kanssa ja oli erittäin rento viikonloppu. Ulkoiltiin, käytiin äidin kanssa shoppailemassa ja syötiin sushia. Lisäksi tuli eräänä viikonloppuna vietettyä aikaa yhden ihanan karvapalleron kanssa. Täytyy sanoa, että sen päivän jälkeen koirakuumeeni on taas ollut noususuunnassa.




Comments

Popular Posts